Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ACNE STUDIOS

Acne Studios (Ambition to Create Novel Expressions) er kendt for deres minimalistiske og klassiske skandinaviske stil tilsat masser af kant. Brandet blev stiftet af Jonny Johansson i 1996 og har base i Stockholm. Den svenske metropol danner ramme om inspiration, da designerne bruger bybilledet til at afkode tidens trends. Samtidig sætter de selv standarden med tydelige nordiske linjer. Tidløshed, funktionalitet og autenticitet er nogle af nøgleordene i hver ny kollektion. Det giver dig den fordel, at du kan få glæde af tøj, sko og tilbehør – uanset om det er til hverdag, fest eller fritid. Fleksibilitet er et af mærkets styrker. Det betyder også, at du ikke bliver fastlåst i et uniform-look, men i stedet kan mikse og matche med alle de andre items, du har i garderoben. Johansson har altid haft en interesse for fotografi, kunst, arkitektur og moderne kultur, hvilket tydeligt skinner igennem i hans designs. Det hele startede med blot 100 par denim bukser, som Johansson solgte til sine venner i det kreative miljø. Derfra gik det slag i slag, og i dag er Acne Studios et af de mest velrespekterede modebrands i verden.


Skandinavisk minimalisme med et artistisk twist


Acne Studios er et af de svenske brands, der virkelig har markeret sig på den internationale modescene i de senere år. I stedet for at følge eksisterende trends er brandet blandt de få, der faktisk sætter nye trends, og brandet er elsket af fashionistaer verden over. Acne Studios overrasker ofte, når de kommer ud med nye kollektioner med innovative, artistiske twists på deres basisvarer. Mærket er udsprunget fra et kreativt fællesskab i en kombination af grafisk design, filmmagere og musikere. I forlængelse af dette samarbejde, tog Johansson en naturlig beslutning om at designe tøj. Valget faldt på denim, da det er moderne og universelt. Jeans ses i alle gadebilleder og derfor danner det slidstærke materiale rammen om kollektionerne op til i dag. Derudover er der tilføjet en masse andre items i premium-materialer. Bukser, overtøj, chunky sneakers og tilbehør i alle afstøbninger er blot nogle af de klassiske designs, som Acne Studios er garant for.


Sæt trenden med Acne Studios


Acne Studios har fingeren på modepulsen. Samtidig er de også miljøbevidste. Kun de bedste materialer udvælges, hvilket medfører længere varighed. Det er et opgør med køb-og-smid-væk-kulturen. Premium-materialer er nemlig langtidsholdbare, så du kan få glæde af dit tøj, fodtøj og accessories i mange år frem. Mærkets tidløse approach sørger desuden for, at kollektionerne ikke går af mode. Der er fokus på detaljerne og det sublime skrædderhåndværk, hvilket igen vidner om den høje kvalitet. Acne Studios bringer dig direkte fra arbejde og skole og videre ud i byen i et stilet look med et tvist af casual street wear. Køb Acne Studios online her. Hvad med for eksempel en skøn strikvare? Et par lækre sko eller støvler lavet i 100% italiensk læder? Eller hvad med et tørklæde i 100% angorauld? Acne Studios er et absolut must i enhver urban garderobe, og du kommer med garanti til at få et anerkendende nik eller to med på vejen, når du bærer Acne Studios.

Ryd alle filtre

Acne Studios

Side 1 Af 9

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.