Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Adidas

Adidas har med sit tidsløse udtryk og sine forskellige designrelanceringer sikret sig en stærk position på markedet inden for sportswear. De laver både tøj til mænd, kvinder og børn, og således er der noget for enhver smag i deres mange kollektioner. Kollektionerne bærer især præg af innovative løsninger og spidsfindige mønster- og farvesammensætninger, der alle sikrer eminent kvalitet og unikke udtryk, som ikke går ubemærket hen i gadebilledet eller i sportshallen. Med sportswear fra Adidas investerer du i en garderobe, der opfylder dine praktiske behov, samtidigt med at du er klædt smart på helt ud til fingerspidserne.

Skab en smart og funktionel garderobe med Adidas

Uanset om du leder efter nyt træningstøj eller blot vil pifte din stil op med et mere sporty udtryk, kan du finde inspiration i vores sortiment af Adidas sportswear. Du kan forny din garderobe med en smart sweater, T-shirt med print eller et par nmd sneakers, der både tilfører komfort foruden at være udarbejdet i slidstærke og fleksible materialer. Adidas kickstartede faktisk det 21. århundredes athleisure-trend, hvor en blød hættetrøje eller et par farverige sportssko blev en del af hverdagsgarderoben. Både mænd og kvinder begyndte at style formelle outfits med et par smarte sneakers eller smed en casual Adidas hoodie over en kjole eller T-shirt for at give looket kant og ikke mindst komfort.

Professionelt og innovativt træningstøj

Sportswear fra Adidas bliver konstant fornyet og optimeret med udgangspunkt i forskning fra sportsverdenen. Hvad end du køber en hoodie, træningsbuks eller andet tøj fra Adidas, er du garanteret kvalitet og god træning. Din træning skal nemlig ikke forstyrres af ukomfortabelt træningstøj, der sidder forkert eller irriterer huden. Derfor sørger Adidas hele tiden for at udvikle på en lang række forskellige parametre, der sikrer dig sportswear, som både er åndbart, vind- og vandtæt samt utroligt komfortabelt at have på. Du er dermed sikret træningstøj i tysk kvalitet, der både kan bruges til aktiv bevægelse inden- og udendørs

.

Både børn og voksne kan lade sig inspirere af træningstøj fra Adidas, og især de fede nmd sneakers falder i smag hos rigtig mange grundet deres unikke design, farver og lette materiale, der gør skoen utroligt dejlig at have på flere timer om dagen - uanset om du skal på arbejde eller til træning. Med Adidas er du altså både klædt praktisk og smart på til træning og hverdag, og vores brede sortiment guider dig igennem et væld af styles, som dækker de flestes behov og ønsker.

Samarbejder som skabte verdensomspændende opsigt

Adidas har hele tiden fokus på at forny sig, men de er heller ikke blege for at rebrande gamle klassikere som den velkendte Adidas sweater med stort logo foran. Derfor har de også profileret flere af deres klassikere igennem tiden ved at relancere dem med kendte designere som Stella McCartney, Alexander Wang og Kanye West indover. Især samarbejdet med Kanye West som udmøntede sig i Yeezy kollektionen er det til dato mest populære. Aldrig har verden været så meget oppe at ringe over limited edition sneakers, der er blevet revet ned fra alle hylder.

Filter

3722 resultater

Side 1 af 38

Næste

Side 1 af 38