Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ADIDAS

Adidas har med sit tidsløse udtryk og sine forskellige designrelanceringer sikret sig en stærk position på markedet inden for sportswear. De laver både tøj til mænd, kvinder og børn, og således er der noget for enhver smag i deres mange kollektioner. Kollektionerne bærer især præg af innovative løsninger og spidsfindige mønster- og farvesammensætninger, der alle sikrer eminent kvalitet og unikke udtryk, som ikke går ubemærket hen i gadebilledet eller i sportshallen. Med sportswear fra Adidas investerer du i en garderobe, der opfylder dine praktiske behov, samtidigt med at du er klædt smart på helt ud til fingerspidserne.

Tag et kig på det store udvalg fra tyske Adidas her hos Miinto, og find dine nye garderobefavoritter til både sport og hverdag.


Skab en smart og funktionel garderobe med Adidas


Uanset om du leder efter nyt træningstøj eller blot vil pifte din stil op med et mere sporty udtryk, kan du finde inspiration i vores sortiment af Adidas sportswear. Du kan forny din garderobe med en smart sweater, T-shirt med print eller et par nmd sneakers, der både tilfører komfort foruden at være udarbejdet i slidstærke og fleksible materialer.

Adidas kickstartede faktisk det 21. århundredes athleisure-trend, hvor en blød hættetrøje eller et par farverige sportssko blev en del af hverdagsgarderoben. Både mænd og kvinder begyndte at style formelle outfits med et par smarte sneakers eller smed en casual Adidas hoodie over en kjole eller T-shirt for at give looket kant og ikke mindst komfort.

Når du shopper produkter fra Adidas, får du altså produkter, der kan bruges til alverdens former for træning, og som samtidig kan indarbejdes i din hverdagsgarderobe. Der er dog forskel på, om du køber en cool jakke eller buksedragt, eller om du investerer i en sports-BH, hvor der primært er fokus på funktionalitet i træningen.

Nogle items er således designet mest til sport, mens andre produkter i højere grad er designet som livsstilsprodukter. Dette er værd at have for øje, når du shopper – især hvis du leder efter tøj til den fysiske udfoldelse. Du finder heldigvis masser af gennemført sportstøj fra Adidas, som hjælper dig godt igennem enhver træningssession.


Professionelt og innovativt træningstøj


Sportswear fra Adidas bliver konstant fornyet og optimeret med udgangspunkt i forskning fra sportsverdenen. Hvad end du køber en hoodie, træningsbuks eller andet tøj fra Adidas, er du garanteret kvalitet og god træning. Din træning skal nemlig ikke forstyrres af ukomfortabelt træningstøj, der sidder forkert eller irriterer huden. Derfor sørger Adidas hele tiden for at udvikle på en lang række forskellige parametre, der sikrer dig sportswear, som både er åndbart, vind- og vandtæt samt utroligt komfortabelt at have på. Du er dermed sikret træningstøj i tysk kvalitet, der både kan bruges til aktiv bevægelse inden- og udendørs.

Tag eksempelvis et kig på Adidas’ mange lækre løbetights og -sko, som er lavet for at gøre dig endnu bedre og hjælpe dig ud over stepperne. Spiller du fodbold, finder du også et stort udvalg af fodboldstøvler i professionel kvalitet fra tyske Adidas. Ligeledes kan du finde diverse former for ketsjere og tilbehør til svømning. Uanset hvilken sportsgren du beskæftiger dig med, kan du altså shoppe sportstøj og -tilbehør fra Adidas.

Både børn og voksne kan lade sig inspirere af træningstøj fra Adidas, og især de fede nmd sneakers falder i smag hos rigtig mange grundet deres unikke design, farver og lette materiale, der gør skoen utroligt dejlig at have på flere timer om dagen - uanset om du skal på arbejde eller til træning. Med Adidas er du altså både klædt praktisk og smart på til træning og hverdag, og vores brede sortiment guider dig igennem et væld af styles, som dækker de flestes behov og ønsker.


Udforsk Adidas produkt sortiment


Adidas er et globalt kendt mærke, der tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er anerkendt for deres kvalitet, funktionalitet og stil. Dette omfatter alt fra sportssko og beklædning til tilbehør og atletisk udstyr. Uanset om du er en professionel atlet, en fitnessentusiast eller bare på udkig efter komfortable og stilfulde casualwear, kan du finde noget i Adidas produkt sortiment. Adidas fortsætter med at innovere og løfte standarden for sportsbeklædning og udstyr, hvilket gør dem til et foretrukket valg for mange forbrugere verden over.


Samarbejder som skabte verdensomspændende opsigt


Adidas har hele tiden fokus på at forny sig, men de er heller ikke blege for at rebrande gamle klassikere som den velkendte Adidas sweater med stort logo foran. Derfor har de også profileret flere af deres klassikere igennem tiden ved at relancere dem med kendte designere som Stella McCartney, Alexander Wang og Kanye West indover.

Især samarbejdet med Kanye West som udmøntede sig i Yeezy kollektionen er det til dato mest populære. Aldrig har verden været så meget oppe at ringe over limited edition sneakers, der er blevet revet ned fra alle hylder.

Ud over de stjernespækkede samarbejder formår Adidas at holde flere af deres klassiske items relevante. Det har vi blandt andet set med Superstar-skoene og Stan Smith-skoene, som flere gange har været fremtrædende i modebilledet. De klassiske sneakers er blevet gentænkt flere gange og kommer i dag i utallige farvekombinationer, men bygger stadig på de samme grundlæggende idéer. På den måde har skoene bevaret deres popularitet, selvom begge modeller har over 50 år på bagen.


Indarbejd Adidas i din garderobe


Der er mange muligheder for at indarbejde det sporty brand i din eksisterende garderobe. Leder du efter træningstøj, er Adidas det oplagte brand at udforske, men derudover er der også i høj grad tale om et fashion-fænomen, der er med til at sætte dagsordenen i modeindustrien. Det er således langt fra unormalt at se store stjerner iført Adidas-tøj til både små og store begivenheder.

I dag finder du et væld af items i udvalget fra Adidas, som er inspireret af sportens verden og har et sporty look, men som ikke er skabt til idræt. Det er blandt andet tilfældet med mange af brandets kjoler og buksedragter. De emmer altid af cool, sporty vibes, men kan ikke klassificeres som decideret sportstøj. Med Adidas har du altså at gøre med et mærke, der har formået at gøre sport til et modefænomen.

Kan du godt lide et sporty udtryk – og elsker du komfortabelt tøj – er Adidas derfor det perfekte match for dig. Eksperimentér med at indarbejde deres sportstøj i din eksisterende garderobe for et interessant look, eller investér i nogle af deres livsstilsprodukter. Hvad end du vælger, kan du være sikker på, at det tilføjer et cool og casual touch til dit look, når du gør brug af items, der på den ene eller anden måde sender tankerne mod sportens verden.

Ryd alle filtre

Adidas

Side 1 Af 30

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.