Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

ADIDAS ORIGINALS

Adidas Originals er indbegrebet af et brand, der både skæver til fortiden, samtidigt med det ser frem ad. Brandet henter nemlig inspiration i originale design fra det 3-stribede moderbrand, Adidas, og skaber nyfortolkninger af disse, som er med til at forme nutidens streetwear. Adidas Originals lancerer nye kollektioner af sportstøj, athleisure-wear og sneakers hver sæson, og de eksperimenterer hele tiden med materialer, stilarter og kulturel inspiration – dog forbliver de altid tro mod deres eget udtryk. Brandet er og bliver et 3-stribet streetwear-brand, der skaber moderigtige styles til mænd og kvinder, og du finder alt fra bukser og jakker til skjorter, T-shirts, hættetrøjer, sweatshirts og sko i vores udvalg her på siden.


Adidas Originals – 3-stribet streetwear til mænd og kvinder


Styles fra brandet kan både styles perfekt som hverdagstøj, men de kan også kombineres med high-fashion pieces fra Gucci, Louis Vuitton eller Dolce & Gabbana for et særpræget og eksklusivt look med et casual twist. Uanset hvordan du styler Adidas Originals, kan du skabe et udtryk og look, som afspejler dig og din personlighed helt ud til fingerspidserne. Efterhånden som professionelle atleter fik større indflydelse på mainstream-kulturen, begyndte styles og items, oprindeligt beregnet til konkurrence, at figurere i det gængse modebillede. Op gennem 80’erne og 90’erne var det altså ikke uvant at se mænd og kvinder iklædt sporty styles som hverdagstøj, og denne trend er blot fortsat op gennem 00’erne og 10’erne. Praktiske, komfortable og smarte Adidas styles blev adopteret af diverse store kunstnere og musikere, og Adidas Originals fandt langsomt et solidt hjem på hip-hop scenen. I begyndelsen af 00’erne blev mange af de ikoniske 3-stribede styles, inklusive jakker, Adidas Originals sko og sweatpants, betragtet som en væsentlig del af modebilledets casual mode-leksikon. Den dag i dag fusionerer Adidas Originals fortsat moderne trends med originale design, hvilket har vist sig at være en gigantisk succes på verdensplan.


Skab et urbant og moderne look med Adidas Originals


Adidas Originals er indbegrebet af afslappet sportsbeklædning, som formår at fusionere retro og moderne modetrends. Brandet har det berømte kløverblad-logo, som oprindeligt blev brugt på alle Adidas-produkter, indtil de i 1997 besluttede, at kløverblad-logoet kun skulle bruges på styles og items, der repræsenterer brandets originale produkter. Alt imens blev alle andre produkter prydet med det mere moderne og enkle performance-logo. Hvad enten du er på udkig efter et par smarte Adidas Originals sko, en farverig rygsæk eller en sweatshirt med iøjnefaldende print, er du garanteret en retro og old-school fornemmelse. Adidas Originals skaber T-shirts, sweatshirts, bukser, sneakers, rygsække, klipklappere og meget, meget andet til kvinder og mænd med en forkærlighed for casual streetwear. Med styles fra brandet er du garanteret en komfortabel garderobe, men uden du går ned på hverken design eller funktionalitet, hvilket ganske enkelt kendetegner hele Adidas-koncernen.


Find skarpe design fra Adidas Originals hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af Adidas Originals, og uanset om du søger efter en smart rygsæk, et par cool sneakers, en turkis sweatshirt med det ikoniske kløverblad-logo eller et par tracksuit pants med de velkendte striber, finder du inspiration her på siden. Sammen med andre populære sportsbrands som Puma og Nike har Adidas og Adidas Originals sat deres præg på modebilledet med moderne og alsidige styles til mænd og kvinder, der ønsker at give deres garderobe et mere street og urbant udtryk.

Ryd alle filtre

Adidas Originals

Side 1 Af 15

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.