Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Aiayu
Back

Aiayu

Aiayu er en Skandinavisk producent af modetøj, som blev lanceret i 2004 af Maria Høgh Heilmann og Marie Worsage. Missionen bag Aiayu er at producere, designe og leverer bæredygtigt tøj, som er med til at beskytte og tage vare på vores miljø. Specielt dette tiltag, er noget som bliver mere og mere vigtigt for folk – det er det allerede på mange andre punkter, men det bliver mere og mere populært for folk også at købe bæredygtigt tøj og sikre miljøet på den måde. Derfor har brandet en høj værdi og sikre sig mod fremtidens behov og ønsker. Med deres tidløse designs og kompromisløse holdning til høj kvalitet, markerer Aiayu sig som et af Skandinaviens stærkeste mode brands. Aiayu kendetegnes ofte ved bæredygtighed, etik samt zero waste. Så mangler du lækkert nyt tøj, som har omtanke for miljøet, så er Aiayu mærket du leder efter, og Miinto.dk er stedet hvor du kan finde det, du søger fra det lækre modebrand. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Aiayu.

Design og kvalitet med omtanke for miljøet

Hos Aiayu går etik og æstetik hånd i hånd. Aiayu ønsker at reducerer deres egen klimapåvirkning gennem alle produktionsled så meget som muligt, og derfor er det brandets ambition at skabe bevidsthed omkring emnet. Fælles for alle kollektionerne fra Aiayu, er den høje kvalitet vigtigt, og det sikre de ved at benytte sig af de lækreste materialer, som gør du kan nyde tøjet langt ud i fremtiden. Derudover føles produkterne fra Aiayu komfortabelt på kroppen og er indbegrebet af luksus, holdbart samt bæredygtigt design. Du kan nemt matche tøj fra Aiayu til din nuværende garderobe, da alle produkterne er stilrene og simple i design.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Aiayu. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.