Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

AIGLE

Aigle er et brand, som går langt tilbage i historien. Faktisk er Aigle et fransk mærke, som har produceret sko lige siden 1853. Grundlæggeren hed Hiram Hutchinson og den første skotøjsfabrik blev grundlagt i Frankrig, selvom Hiram faktisk var Amerikaner. Ideen til produktion af støvler og sko var opstået, da han i 1950 mødte Charles Goodyear, som havde opfundet vulkaniseret gummi. Dernæst købte Hiram Hutchinson et patent til at producere støvler og sko af vulkaniseret gummi, og støvle-imperiet var grundlagt. Aigle blev en succes lige fra starten, og fire år efter firmaets grundlæggelse bestod den daglige produktion af 14.000 par gummistøvler.


Førende på markedet


I dag er Aigle stadig førende på markedet inden for sko og gummistøvler. Dette skyldes nok, at Aigle er geniale til at kombinere det autentiske med det moderne, og det praktiske med en tårnhøj kvalitet. For eksempel går der to kilo gummi til hver Aigle-støvle, ligesom hver enkelt støvle fra Aigle er tjekket efter, så man sikrer at de alle sammen er 100% vandtætte. Brandet lancerer konstant nye modeller, som lever op til de samme strenge kvalitetskrav, som karakteriserer alle gummistøvler fra Aigle. Derfor producerer Aigle også gummistøvler og sko til ridning, landmænd, sejlere, fiskere samt mere moderigtige modeller til hverdagsbrug. Produktsortimentet hos Aigle er stort og sko og gummistøvler kommer i mange forskellige varianter og farver, hvorfor fodtøj fra Aigle er perfekt til ethvert formål. Derfor nyder Aigle også stor succes over hele verden, og brandet er førende inden for produktion af lækre og unikke gummistøvler. Aigle laver også det fineste overtøj, som kan bruges år efter år. Jakker, frakker og trenchcoats fra Aigle er klassiske i designet, men stadig praktiske. Det betyder, at overtøj fra Aigle både kan bruges på landet og i skoven, eller til en hverdag i storbyen.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af sko og tøj fra Aigle. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Aigle

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.