Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

ALBERTO (44)

Alberto
Alberto er et tysk brand med start for mere end 90 år siden, og brandet er lanceret af den kreative, tyske iværksætter Albert Dormann. Da brandet blev grundlagt var navnet Dormann Hosenfabrik, men i 2003 blev brandet relanceret under navnet Alberto. Gennem hele brandets levetid har det tyske brand været garant for trendy bukser, jeans, chinos og shorts med et elegant, klassisk look, der er udført i kvalitetsmaterialer.

Under navnet Alberto har brandet opbygget en stor international fanbase, og brandets udvalg af modetøj sælges i lande over hele verden – herunder Rusland, USA, Canada, Schweiz, Sverige, Norge og Danmark. Herretøj fra Alberto sælges, med andre ord, i mere end 3000 modebutikker i verden, og brandets succes er ingen tilfældighed, da Alberto er synonym med bukser, jeans, chinos og shorts i fremragende kvalitet.

Alberto imponerer dog ikke kun med stor kvalitet, da brandet også er kendetegnet ved et klassisk, elegant look med et stilrent touch – Alberto har også lanceret en golf-kollektion, der er udført i tråd med brandets look og er designet til golfentusiaster med sans for mode. Derudover er Alberto et brand, der appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd i alle aldre, der værdsætter stor kvalitet og et stilrent, moderigtigt look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

44 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands