Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ALBERTO

Alberto er et tysk brand med start for mere end 90 år siden, og brandet er lanceret af den kreative, tyske iværksætter Albert Dormann. Da brandet blev grundlagt var navnet Dormann Hosenfabrik, men i 2003 blev brandet relanceret under navnet Alberto. Gennem hele brandets levetid har det tyske brand været garant for trendy bukser, jeans, chinos og shorts med et elegant, klassisk look, der er udført i kvalitetsmaterialer.

Under navnet Alberto har brandet opbygget en stor international fanbase, og brandets udvalg af modetøj sælges i lande over hele verden – herunder Rusland, USA, Canada, Schweiz, Sverige, Norge og Danmark. Herretøj fra Alberto sælges, med andre ord, i mere end 3000 modebutikker i verden, og brandets succes er ingen tilfældighed, da Alberto er synonym med bukser, jeans, chinos og shorts i fremragende kvalitet.

Alberto imponerer dog ikke kun med stor kvalitet, da brandet også er kendetegnet ved et klassisk, elegant look med et stilrent touch – Alberto har også lanceret en golf-kollektion, der er udført i tråd med brandets look og er designet til golfentusiaster med sans for mode. Derudover er Alberto et brand, der appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd i alle aldre, der værdsætter stor kvalitet og et stilrent, moderigtigt look.

Ryd alle filtre

ALBERTO

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.