Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ALESSANDRO DELL'ACQUA

Alessandro Dell'Acqua er en anerkendt italiensk mode-designer, der er kendt for sin evne til at kombinere haute couture's ekstraordinære håndværk med prêt-à-porter's tilgængelighed. Dell'Acqua har gjort et navn for sig selv, både i Italien og internationalt, takket være sin unikke, skulpturelle tilgang til design.

Rejsen til toppen


Alessandro Dell'Acqua blev født og opvokset i Napoli - en by kendt for sin sofistikerede mode og ekstraordinære skomager. Han studerede ved Accademia di Belle Arti di Napoli og begyndte sin karriere i modeindustrien først indenfor strikmode. Hans første kollektion debuterede i 1995 under mærket A Alesandro Dell'Acqua. Hans ry for de skræddersyede snit og innovative materialebrug, gjorde hurtigt ham til en favorit inden for modeverdenen.

Opdag Alessandro Dell'Acqua


Alessandro Dell'Acqua er kendt for at tage det traditionelle italienske håndværk og bringe det ind i nutiden med ekstraordinære designs. Hans tøj kendetegnes ved en blanding af skræddersyede materialer og yderst sofistikerede linjer med avantgardistiske detaljer.

Kenmærkende detaljer


Alessandro Dell'Acqua's designfilosofi er indbegrebet af italiensk stolthed. Han skaber hver af sine silhuetter med stor opmærksomhed på detaljen. Kvalitetsmaterialer er også i hjertet af hans arbejde. Ved et kig på hans kollektioner er det let at se hans forkærlighed for silke og læder materialer.

Kunstnerisk inspirerer


Dell’Acqua har mere end én gang udtalt, at hans kunstneriske inspiration trækker på hans italienske rødder, blandet med en moderne følelse af global kultur. Hans arbejde kan beskrives som en fusion af det gamle og det nye, hvor traditionelle teknikker og design møder moderne former og farver.

Køb Alessandro Dell'Acqua på Miinto


På Miinto vil du finde et bredt sortiment af Alessandro Dell’Acqua's stilfulde kollektioner. Uanset om du søger en ekstravagant cocktail-kjole eller et par tailor-made læderbukser, kan du sikkert finde et passende stykke fra Dell'Acqua til din garderobe. Den chic sigøjnerstil, den legende farveskala, den høje opmærksomhed på detaljer og materialer af høj kvalitet – alt sammen For at skabe et unikt og komplekst samspil, der er umiskendeligt Dell'Acqua's. Hvert stykke er et statement, et kunstværk. Slutteligt skal det nævnes, at Alessandro Dell'Acqua bringer en mærkbar kvalitet, unikhed og elegance til din garderobe. Med pieces fra denne designer gives du muligheden for at udtrykke dig gennem mode med stor kvalitet, sophistication og kreativitet. Uanfægtet om du leder efter et tøj-item til hverdagsbrug, eller til en speciel lejlighed, vil du kunne finde et stykke, der puster nyt liv i din garderobe. Hvert stykke fortæller sin egen historie og tilføjer et touch af elegance og luksus til yderst moderigtige looks. Med et stykke fra Alessandro Dell’Acqua er den perfekte tilføjelse til enhver garderobe sikret.

Ryd alle filtre

Alessandro Dell'Acqua

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.