Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ALTUZARRA

Altuzarra er et sofistikeret stilikon inden for højmodens verden. Med basis i kreativ direktør Joseph Altuzarra's vision sammensmelter mærket tomboyish-elegance og praktiske, slidstærke designs. Altuzarra’s kollektioner giver liv til modige, moderne kvindelige looks, og kombinerer detaljer og stoffer på en ny og spændende måde.

Historien bag Altuzarra


Altuzarra, baseret i New York, opstod ud fra Joseph Altuzarra's ønske om at skabe et mærke, der kombinerer hans franske og amerikanske arv, hans øje for skræddersyet æstetik og sin passion for detaljer. Sammen med sin mor, Karen Altuzarra, etablerede de en feminin og kraftfuld modevision, som definerer deres avantgarde æstetik.

Kast et blik på Altuzarra


I hjertet af brandet finder du spektakulære ready-to-wear kollektioner og udførlige accessories, der emmer af selvbevidsthed og sofistikation. Resultatet er en global feminin æstetik, rødderne er plantet dybt i traditionel skræddersyning, men med øje for det moderne liv.

Egenskaber for Altuzarra


Ingen andre mærker repræsenterer den nødvendige balance mellem sofistikation og praktik som Altuzarra. Hvert af Altuzarra's projekter afspejler det konstant skiftende landskab i kvindelig mode og skønhedsbranchen, og skaber en ultimativ kombination af stil og funktionalitet, der gør at man føler sig smuk og magtfuld i hverdagen.

Legendernes Altuzarra


Altuzarra's tøj er blevet båret af mange stilikoner, inklusiv førstedamer og kongelige. Dette har yderligere cementeret brandets status som et afanceret designer brand, der er kendt for sin grafiske skønhed, dristige brug af farver og innovative silhuetter.

Køb Altuzarra på Miinto


Leder du efter et godt sted at shoppe Altuzarra online? Miinto er unægtelig hjemsted for et fantastisk udvalg af Altuzarra's kollektioner. Miinto tilbyder et bredt udvalg af stilarter fra brandet til konkurrencedygtige priser, med de mest eksklusive og unikke Altuzarra-produkter, du finder overalt online. Altuzarra er et mærke der ophøjer kvindelig power og selvsikkerhed. Gennem kreativitet, talent og hårdt arbejde har Altuzarra på kort tid formået at gøre stort indhug i modewerdenen, og er blevet et mærke på læberne hos alle, der elsker eksklusiv mode. Prøv selv og udforsk uimodståeligheden i Altuzarra universet på Miinto.

Ryd alle filtre

Altuzarra

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.