Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

American Tourister

Det hele startede i 1933, da grundlæggeren Sol Koffler lagde sparepenge på linjen for at starte en bagage selskab i Providence, Rhode Island. Hans drøm: en hård kuffert, der kunne sælge for en dollar. I 1945 begyndte flytransport at udvikle sig, og der var derfor stor efterspørgsel på kufferter. Så amerikansk Tourister introducerede Hi-Taper bagage, der var lettere samt lettere at pakke. I 1950’erne begyndte firmaet at eksperimentere med nye materialer, og skabte verdens første kuffert, som kunne klare den hårde transport mellem forskellige lufthavne.

Bliv klar til ferien med American Tourister

I 1933 opkøbte Samsonite firmaet, for at skabe en union af kufferter, som var førende på markedet. I dag er brandet til at finde i over 90 lande, og er elsket af alle verden over for deres hårde kufferter, som kan holde til lidt af hvert samt det stilrene design og flotte farver. Kufferterne fra American Tourister er produceret i gode materialer, så du er sikret kvalitet og derved kan få glæde af din kuffert over en længere periode. Så skal du på ferie og mangler en kuffert, så er American Tourister et brand der er værd at holde øje med.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kufferter til hele familien fra American Tourister. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

55 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1