Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

AMI PARIS

AMI Paris er fransk high fashion, når det er bedst. Alexandre Mattiussi kom direkte ud efter at have studeret på designskolen Duperré i Paris, og lige siden 2011 har han præsenteret verden for uimodståelige design, unikke kollektioner og ægte parisisk stil. Her finder du de klassiske snit, de enkle faconer og de dybe farver, som giver dig muligheden for en garderobe, hvor du kan mikse og matche langt det meste.

AMI Paris præsenterer flere gange årligt nye kollektioner, der rummer mode til både mænd og kvinder. Brandet tilbyder en stilet og tidløs garderobe, der har fundet den perfekte balance mellem det casual og det chic. I dag findes AMI Paris både online og i forskellige butikker rundt omkring i verden, og de har særligt ét kendetegn, som du aldrig kan tage fejl af. Det gælder nemlig modehusets ikoniske logo bestående af et A og et hjerte, der smelter sammen.

Hvis du ikke allerede ejer noget fra AMI Paris, er det vist ved at være på tide. Hos Miinto har vi nemlig forelsket os i det franske univers, og vi er ret sikre på, at du vil blive det samme. Kvalitet og materialer er af øverste skuffe, og så er enhver detalje overvejet helt ud til fingerspidserne. Shop løs i vores store udvalg lige her.


Historien bag AMI Paris


Vi skal kun tilbage til 2011 for at finde frem til begyndelsen på AMI-eventyret. Modehuset har derfor ikke mange år bag sig, men alligevel har det franske brand formået at skabe kollektioner, der passer til tiden, og som indeholder sikre klassikere, som er elsket over hele verden. Bag modehuset står Alexandre Mattiussi, der blev født i 1980 og studerede på en designskole i Paris. Det resulterede også i, at Alexandre fik foden ind i forskellige modehuse i både Paris, Milano og New York, men i 2011 besluttede han sig for at lancere sit eget brand, nemlig AMI Paris.

Modehuset har sine rødder i Paris. Her startede hele eventyret, og navnet AMI er også det franske ord for ven. Samtidig spiller navnet sammen med Alexandres fornavn og er i dag ikonisk og synonymt med franske fornemmelser, delikate design og udsøgte kvaliteter. Allerede to år efter at AMI Paris blev en realitet, vandt modehuset ANDAM-prisen, som er en anerkendt pris at vinde i modebranchen.


AMI Paris rammer det, som vi mangler i garderoben


Hvis der er én ting, som AMI Paris virkelig mestrer, er det at forene det feminine og det maskuline. De visker de traditionelle linjer ud og tillader i stedet menswear til kvinder, som for første gang blev præsenteret i 2018 med modehusets første kollektion til netop kvinder. I dag rummer kollektionerne en række af forskellige produkter, der både kan bruges af mænd og kvinder. For kvinderne får oversize fit, neutrale farver og skulderpuder blandt andet lov til at dominere.

For både mænd og kvinder gælder det, at neutrale farver, logo-print og simplicitet er kernekoncepter hos AMI Paris. Her finder du alt fra hættetrøjer med modehusets logo på til smukke skjorter, striktrøjer og accessories. Du finder de uundværlige basic items til garderoben, samtidig med at du fra top til tå kan klæde dig i tøj fra AMI Paris, når du skal til fest.


Et stort sortiment til mænd


AMI Paris er kendt for sine smukke herrekollektioner, og det var her, hvor det hele startede. Derfor har vi selvfølgelig sørget for et stort udvalg fra det franske modehus, så du kan finde alle dine favoritter. Vores sortiment byder først og fremmest på de basisvarer, som du ikke kan undvære i din garderobe. Du finder nemlig hættetrøjer, T-shirts og crewneck-striktrøjer med det velkendte logo, som giver tøjet kant og karakter, men hvor designet stadigvæk er simpelt og helt perfekt.

Du finder også meget andet end basisvarer. AMI er eksperter i at lave smukke skjorter, og et statement er deres lyseblå skjorte med det røde logo på brystet. Du kan også gå på jagt efter lidt mere vovede materiale- og farvevalg, hvilket også gælder for vores udvalg af bukser fra AMI Paris. Og så er der selvfølgelig masser af cool accessories i form af blandt andet tasker og kasketter.

Den store fællesnævner for kollektionerne er den enkelthed, som Alexandre formår at få kommunikeret ud gennem sine kollektioner hvert eneste år. Modehuset følger moden, som den har været længe, og her bliver gamle traditioner fortolket i nyklassiske versioner med masser af klasse.


Find alt til drømmegarderoben


AMI Paris har også fået et godt tag på kvindernes garderobe. Faktisk så godt, at det er svært ikke at forelske sig i det hele, hvad end du leder efter items til hverdagen eller har brug for en fantastisk kjole til den næste fest. Og måske bemærker du, at nogle styles går igen hos kvinderne, som det også er tilfældet hos mændene, og det er helt rigtigt.

Kollektionerne til kvinder byder både på de neutrale, milde farver og de mere legende design, hvor farverne får lov til at spille en stor rolle. Du finder kjoler i net, med blonder og i skrappe farver, og du finder også enkle, sorte kjoler, smukke toppe og smukt overtøj, som du kan bruge til alt i din garderobe. Dermed er AMI Paris et at de helt sikre valg, når du vil nyde godt af kombinationen mellem det unikke, det tidløse og de klassiske tendenser, når det kommer til snit, form og facon.


Shop AMI Paris hos Miinto


Franske modehuse har en helt særlig evne til at designe og appellere til den stilrene garderobe, der rummer forskellige items, der kan bruges på mange forskellige måder. Derfor er vi også helt vilde med AMI’s kreationer, og det er vi også overbevist om, at du bliver.

Her på siden finder du vores store udvalg af både tøj, sko og accessories, hvor der ikke hersker nogen tvivl om, hvem der står bag. Du får mesterværker, der er gennemtænkte og passer ind til den modebevidste dansker, der leger med traditioner og det moderne modebillede på en måde, der emmer af sofistikation. Find dine nye favoritter lige her på siden.

Ryd alle filtre

Ami Paris

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.