EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Angulus (346)

Er du på udkig efter kvalitetssko med suveræn komfort og fleksibilitet til hele familien, er danske Angulus et super bud på et brand, der kan levere netop dette.

Angulus så dagens lys i 1904 i et skomageri på Nørrebrogade i København. Willy Madsens far havde arbejdet som skomager i mange år, og selv arbejdede Willy som skolærer. Han ønskede dog at gøre op med de tilspidsede sko, børn gik med, og netop dét blev startskuddet til en eksportsucces af dimensioner. De tilspidsede sko var ikke blot usunde og ubehagelige for børns fødder, de bremsede faktisk også naturlig og fri bevægelse. Året slog 1928, og med ét vendte Willy op og ned på skobranchen med sine komfortable og fodformede sko. Der var fuldt fokus på ergonomi, komfort og fleksibilitet, og Willy samarbejdede under hele udviklingsprocessen med læger og fysioterapeuter, så kvaliteten var sikret helt ud til fingerspidserne.

Angulus skaber kvalitetssko til hele familien

Uanset om du er på udkig efter et par lune støvler eller et par lette sandaler, er du sikret materialer og komfort i en klasse for sig selv. Angulus er kompromisløs, når det gælder materialer og velvære for ens fødder, og derfor sørger de løbende for at udvikle deres sko, så de lever op til de anbefalede standarder inden for ergonomisk korrekt fodtøj. Det betyder dog ikke, at de skaber kedeligt fodtøj, der sidder klodset på foden. Tværtimod. Angulus har fingeren på pulsen, og de ved, hvad der rør sig på de internationale catwalks. Af den grund finder du både glimmersandaler med blokhæl til kvinder, sandaler med metallic look til børn og enkle chelseastøvler i læder til mænd. Det populære brand formår på fineste vis at kombinere deres autentiske look og ergonomiske kvalitet med moderne trends og tendenser fra modebilledet, hvilket skaber hipt og behageligt fodtøj til både mænd, kvinder og børn. Brandet har også vundet en række prestigefyldte priser som eksempelvis ”Børn i Byen-prisen”, der tildeles det absolut bedste danske skomærke til børn.

Håndlavede sko der tager verden med storm

I slut-40’erne hev Willy Madsen læderindkøberen Roland Dawe ind, der med sit visionære blik og øje for kvalitetskind, rejste land og rige rundt for at finde kvalitetsmaterialer til Angulus. På disse rejser lod han sig blandt andet inspirere af italienernes arbejde med læder i tasker og sko, og deres tilgang og metoder var med til at præge udviklingen af Angulus sko. I dag er det Roland Dawes søn, der står bag Angulus, samt 130 dedikerede skomagere i Portugal, der skaber unikke håndlavede sko. De behagelige og flotte sko bliver designet i Danmark, men det er på fabrikken i Portugal, at det hårde arbejde ligger.

Hver sæson finder Angulus vej til de allerbedste forretninger, hvor deres fodtøj til børn, kvinder og mænd pryder hylderne. Det danske brand har altså ikke kun vundet danskernes hjerter, men derimod alle, der elsker sko, som er en fornøjelse at gå i og en fryd for øjet. Hos Angulus finder du en kærlighed til godt håndværk og pænt design som sjældent set før, og deres behagelige pasformer sikrer dig fri bevægelighed hele dagen.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

346 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands