Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ANGULUS

Er du på udkig efter kvalitetssko med suveræn komfort og fleksibilitet til hele familien, er danske Angulus et super bud på et brand, der kan levere netop dette.

Angulus så dagens lys i 1904 i et skomageri på Nørrebrogade i København. Willy Madsens far havde arbejdet som skomager i mange år, og selv arbejdede Willy som skolærer. Han ønskede dog at gøre op med de tilspidsede sko, børn gik med, og netop dét blev startskuddet til en eksportsucces af dimensioner. De tilspidsede sko var ikke blot usunde og ubehagelige for børns fødder, de bremsede faktisk også naturlig og fri bevægelse. Året slog 1928, og med ét vendte Willy op og ned på skobranchen med sine komfortable og fodformede sko. Der var fuldt fokus på ergonomi, komfort og fleksibilitet, og Willy samarbejdede under hele udviklingsprocessen med læger og fysioterapeuter, så kvaliteten var sikret helt ud til fingerspidserne.


Angulus skaber kvalitetssko til hele familien hele året


Uanset om du er på udkig efter et par lune støvler eller et par lette sandaler, er du sikret materialer og komfort i en klasse for sig selv. Angulus er kompromisløs, når det gælder materialer og velvære for ens fødder, og derfor sørger de løbende for at udvikle deres sko, så de lever op til de anbefalede standarder inden for ergonomisk korrekt fodtøj. Det betyder dog ikke, at de skaber kedeligt fodtøj, der sidder klodset på foden. Tværtimod. Angulus har fingeren på pulsen, og de ved, hvad der rør sig på de internationale catwalks. Af den grund finder du både glimmersandaler med blokhæl til kvinder, sandaler med metallic look til børn og enkle chelseastøvler i læder til mænd. Det populære brand formår på fineste vis at kombinere deres autentiske look og ergonomiske kvalitet med moderne trends og tendenser fra modebilledet, hvilket skaber hipt og behageligt fodtøj til både mænd, kvinder og børn. Brandet har også vundet en række prestigefyldte priser som eksempelvis ”Børn i Byen-prisen”, der tildeles det absolut bedste danske skomærke til børn.

Det smarte ved Angulus-sko er også, at de laver sko til alle årets sæsoner. Om sommeren kan børnene få søde sandaler, der sidder godt på de små fødder og stadig giver godt med luft til svedige tæer. Her er rig mulighed for at finde sandaler i flere farver til både børn og voksne og med mange sjove detaljer. Til de små prinsesser findes der lyserøde sandaler med sløjfer på, og til de hurtigt løbende drenge er der solide sandaler, der sidder godt fast på fødderne. Når vinteren melder sin ankomst, kan hele familien igen trygt træde i varme støvler fra Angulus. Som enhver anden Angulus-støvle eller -sko sidder de selvfølgelig også godt omkring hele foden, samtidig med at foden har lov til at ånde. Der er altså ingen svedige tæer, når du vælger en Angulus-sko eller -støvle.


Håndlavede sko der tager verden med storm


I slut-40’erne hev Willy Madsen læderindkøberen Roland Dawe ind, der med sit visionære blik og øje for kvalitetskind, rejste land og rige rundt for at finde kvalitetsmaterialer til Angulus. På disse rejser lod han sig blandt andet inspirere af italienernes arbejde med læder i tasker og sko, og deres tilgang og metoder var med til at præge udviklingen af Angulus sko. I dag er det Roland Dawes søn, der står bag Angulus, samt 130 dedikerede skomagere i Portugal, der skaber unikke håndlavede sko. De behagelige og flotte sko bliver designet i Danmark, men det er på fabrikken i Portugal, at det hårde arbejde ligger.

Hver sæson finder Angulus vej til de allerbedste forretninger, hvor deres fodtøj til børn, kvinder og mænd pryder hylderne. Det danske brand har altså ikke kun vundet danskernes hjerter, men derimod alle, der elsker sko, som er en fornøjelse at gå i og en fryd for øjet. Hos Angulus finder du en kærlighed til godt håndværk og pænt design som sjældent set før, og deres behagelige pasformer sikrer dig fri bevægelighed hele dagen.


Angulus passer på dine fødder, og du skal passe på Angulus


Når du vælger at købe dig et par Angulus-sko eller -støvler kan du forvente at få et par sko eller støvler, som holder godt. Men derfor har de også godt af at blive plejet, for at du kan bruge dem så længe som muligt. Når du plejer dine sko, ser de også bedre ud. Angulus laver sko og støvler i forskellige materialer, og det afhænger selvfølgelig af materialet, hvordan du bedst skal passe dem. Det, du sikkert vil blive overrasket over, er, hvor hurtigt og nemt det er at vedligeholde et par Angulus.

Hvis du vælger et par af de moderigtige Angulus i læder, bør du altid imprægnere dem to eller tre gange, inden du tager dem i brug. Alt efter hvor meget du bruger skoene – eller støvlerne – om vinteren, kan de have brug for mere imprægnering løbende. Hvis det er Angulus-sko eller -støvler, som bruges hver dag, er det en god idé at forny imprægneringen hver anden uge. Trænger læderfarven til at blive opfrisket, kan det nemt gøres med en skocreme af den tilpassede farve.

Hvis du vælger et par Angulus i ruskind eller nubuck, bør disse også imprægneres to eller tre gangen, inden du tager dem i brug. Her gælder den samme imprægneringsrutine som ved lædersko. Her er forskellen blot, at du ikke kan tørre snavs af med en våd klud. I stedet anbefales det, at du lader skoen tørre, hvorefter du kan børste snavset af. For at opretholde den flotte farve på ruskindet findes der en speciel ruskindspleje, som ganske forsigtigt skal duppes på alt efter nødvendighed.

De fine glittersko til børnene er faktisk nemmere at vedligeholde, end de fleste tror. Skoen skal hverken imprægneres eller plejes, da glittermaterialet allerede er delvist vandafvisende. Derfor er det også nemt at tørre det værste snavs af, hvis det bliver nødvendigt. Angulus-gummistøvler skal heller ikke imprægneres, men til gengæld vil de have godt af at blive plejet med et silikoneprodukt, som hjælper til, at alverdens skidt ikke sætter sig alt for grundigt fast i naturgummiet. Gummistøvleplejen hjælper også til at holde støvlen blød og sørger for, at den ikke sprækker.

Stort set alle Angulus-sko eller -støvler har en instruktion med til, hvordan du bedst plejer og vedligeholder lige præcis din støvle eller sko. Sørg endelig for, at du holder dig til de instrukser, så dine støvler holder det længere. Et sidste godt tip er, at selvom du er enormt glad for dine Angulus-støvler eller -sko, kan det være en god idé, at du ikke bruger dem hver eneste dag. De kan også have brug for en pause fra dine – måske – svedige fusser. Når du giver skoene et par dages pause med fine mellemrum, afholder det dem fra at begynde at lugte alt for meget af sure tæer.


Angulus er danskernes foretrukne brand til sko til hele familien


Næste gang familien skal ud at have nye sko, er det værd at undersøge sektionen med Angulus. Her på siden finder du alle sko fra Angulus til både voksne og børn. Hos Miinto har vi dermed gjort det endnu nemmere for dig at finde de rette sko til alle familiens medlemmer. Det gælder både til sommer og til vinter. For at finde den rette størrelse anbefales det, at I som udgangspunkt vælger de størrelser, som I er vant til – i hvert fald for voksne. Der kan være visse afvigelser i størrelsespasform, men det er jo også forskelligt, hvor stramt hver især ønsker, at deres sko sidder om foden. Visse modeller er somme tider også angivet, om den er større eller mindre i størrelsen end normalt.

Det kan straks være sværere at finde den rette størrelse til børn. Når der skal vælges sko til børn, er det vigtigt, at de sidder godt på barnet. Børn kommer uden tvivl til at bruge mere tid i deres Angulus-sko til sammenligning med voksne. Når du vælger en Angulus-sko til dit barn, kan du være sikker på tre ting hver gang. Der bliver altid lagt vægt på komforten for barnet samt kvaliteten og designet i den enkelte sko. Hver gang du skal købe nye sko eller støvler til dit barn, er det vigtigt, at du måler barnets fod. Til den målte længde anbefales det, at du lægger en fingers bredde til. Det vil også svare til 1-1,5 cm ekstra. På den måde har barnets fødder den ekstra plads, de har brug for til at vokse, eller hvis det er vinterstøvler, er der plads til en ekstra sok, hvis det bliver rigtig koldt. Husk, at skoen skal sidde godt fast på barnets fødder, hvilket betyder, at lukningerne skal være i orden, og at pasformen skal være den rette i både længde og bredde.

Hos Miinto finder du altid et stort udvalg af Angulus-sko og -støvler til børn og voksne. Udvalget vokser og udskiftes for hver sæson med nye modeller. På den måde kan du altid få de rette sko og støvler til den rette årstid. Der er ingen grund til, at du render rundt i de forkerte sko til den forkerte årstid. Forkæl dig selv og din familie allerede i dag med et par støvler eller sko fra Angulus, og mærk forskellen, når du går tur næste gang.

Ryd alle filtre

Angulus

Side 1 Af 2