Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Arche
Back

Arche

Arche er et fransk brand med en loyal fanbase over store dele af kloden, og nye kollektioner er altid med til at cementere brandets position i modebranchen. Den første kollektion af modesko fra det franske brand var at finde i modebutikker i 1968, og det er en excentrisk designer, Pierre-Robert Hélaine, med en stor passion for at skabe trendsættende sko og støvler, der står bag lanceringen af det franske brand.

Arche er et brand med en stor fokus på at udvikle nye kreative styles, og designteamet hos det franske brand arbejder ud fra en filosofi om, at sort og brun ikke passer til alt. Derfor er nye styles ofte en fremvisning i kreativt design og smarte farvevalg, der får modesko fra Arche til at skille sig ud fra mere monotone brands – kreative og unikke detaljer er også en del af nye kollektioner fra det franske brand.

Arche har base tæt på Paris, hvor nye inspirationskilder aldrig er en mangelvare, og det har resulteret i, at det franske brand har skabt et tidløst, klassisk look med et trendsættende touch. Derudover er nye styles et stilstudie i god kvalitet, en fornem pasform og stor komfort, da sko, sandaler, ballerinaer og støvler er produceret i hånden – Arche designer også tasker, men det er brandets fodtøj, der er hovedattraktionen.

Filter

27 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1