Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ARMANI

Giorgio Armani er et italiensk modebrand, som blev grundlagt tilbage i midt 70’erne af designeren med samme navn. Brandet steg hurtigt i berømmelse i 80’erne ved at fremstille en ustruktureret jakke, som han den dag i dag stadig er kendt for. Armani skaber luksuriøse designs, der oser af elegance og high-end fashion til både mænd og kvinder, og især de skarptskårne jakkesæt har opnået stor popularitet. Brandet har flere forskellige underbrands, herunder blandt andet Empirio Armani, Armani Prive, Armani Exchange, EA7 og Armani Jeans, og hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af design og produkter fra Armani. Sortimentet inkluderer alt fra en velduftende Armani-parfume til tasker, jakker, fodtøj, T-shirts, trøjer og meget, meget mere.


Fortællingen bag det eksklusive brand


Giorgio Armani grundlagde sit brand i 1975, og hans kreationer funderede i hans egen unikke personlighed og smag. Brandet har fra dag ét haft en solid forståelse af, hvem det er, og hvad det står for. Med Armani er der ganske enkelt ingen svinger i valsen, og du vil altid have en føling af, hvad der rammer de internationale catwalks næste sæson. Armani er synonym for kvalitet, klasse og eksklusivitet, og det italienske modehus har skabt en sammenhængende, kraftfuld og differentierende identitet. Mens nogle måske vil kritisere Armanis kollektioner for at være ensformige og sikre, leverer brandet konsekvent en designklarhed og rød tråd, der afspejler den luksuriøse enkelthed og udtrykker netop dét ”Made in Italy” repræsenterer: kvalitet. Ligesom andre kendte modehuse som Christian Dior, Yves Saint Laurent, Gucci og Versace er bygget op omkring grundlæggerens personlighed og stil, gør det samme sig gældende med Armani.


Armani skaber luksuriøse og enkle designs med italiensk islæt


Giorgio Armani har ikke blot opnået stor popularitet, men derimod også anerkendelse blandt berømtheder og andre designere. Brandet har positioneret sig blandt samfundets absolutte elite og markedets modeelskende segment, men til trods for dette har Armani også en række underbrands, som henvender sig til forskellige målgrupper og ikke mindst prisniveauer. Det er altså også muligt at iklæde sig elegante og smarte styles fra brandet uden at være en berømthed, som jævnligt frekventerer på de røde løbere. Armani skaber både luksuriøse designs af høj kvalitet, som illustrerer det diskret elegante, hvilket er og bliver essensen i brandet. Omvendt kreerer de også overkommeligt modetøj og -accessoires i moderne og mere nutidige designs, som i særdeleshed er relevant for det yngre segment. Er du på udkig efter en moderigtig og luksuriøs tøjlinje, som både er trendy, klassisk og med et tydeligt italiensk islæt, er Armani brandet.


Lad dig inspirere af Armani hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af Armani styles og items, og uanset om du er på udkig efter en Armani-parfume, et jakkesæt, en trøje, taske eller måske et par sko, kan du finde det her på siden. Vi sørger løbende for at tilføje nye kreationer til udvalget, således du altid er garanteret et bredt udvalg af både klassikere og nye designs. Du finder især et skønt udvalg af jakker, T-shirts og trøjer til mænd, som ønsker at iklæde sig elegante og enkle designs, der nemt kan kombineres til alle anledninger. Fælles for mange af Giorgio Armanis designs her på siden er, at de er prydet med ét af de velkendte logoer, som repræsenterer en enkel og elegant designtilgang. Du finder både styles, hvor det klassiske logo med ørnen og vektorerne figurerer, men samtidigt finder du også styles, hvor det nyere logo, som består af et afrundet G, der afslutter et krumt A, hvilket skaber et raffineret og yndefuldt udtryk. Lige så snart du klæder dig i styles med Armanis logo på eller benytter en Armani-parfume, udstråler du velduftende klasse, elegance og god smag.

Ryd alle filtre

Armani

Side 1 Af 8