Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Armor-Lux

Armor Lux er et fransk brand med en aura af eksklusivitet og mystik, idet brandet i mere end 70 år har været synonym med t-shirts og modetøj med et moderigtigt look, som har tiltrukket mange af verdens førende kulturikoner. Derfor har modetøj fra Armor Lux prydet stjerner såsom Kirk Douglas, Brigit Bardot, Marilyn Monroe, Picasso og Madonna såvel som den franske filosof Jean Paul Satre.

Armor Lux blev lanceret i den idylliske franske landsby Quimper i 1938, og i mange år var brandet synonym med strikvarer, jakker, trøjer og t-shirts i lækre materialer. Armor Lux har altid været karakteriseret ved fremragende kvalitet, men brandet forbindes også med design, hvor striber spiller en stor rolle – modetøj fra Armor Lux er ofte beriget med 21 striber, som skal symbolisere Napoleons 21 sejre.

Den moderne udgave af Armor Lux benytter sig stadig af de traditionelle produktionsteknikker og materialer såvel som godt håndværk, men brandet har udvidet produktsortimentet betragteligt. Derfor er Armor Lux i dag garant for et stort sortiment af dame- og herretøj med et elegant, casual og moderigtigt look, som appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder i alle aldre.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.