Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BA&SH

Ønsker du at opdatere din garderobe med tøj, som er elegant men også behageligt at have på? Så skal du gå på opdagelse i vores udvalg af ba&sh, hvor du finder et nøje udvalgt sortiment af fine kjoler, bukser, nederdele, bluser, toppe og overdele, der både er sofistikerede, farverige og moderigtige, og som vil passe til en bred vifte af kvinder.

Brandet kombinerer boheme og rock-chic på bedste vis og byder på mange finurlige detaljer og farverige mønstre, som kvinder på tværs af aldersgrupper vil elske at have i sit klædeskab. Så hvis du drømmer om ægte fransk stil og feminine silhuetter, der samtidig er moderne og moderigtige, skal du udforske ba&sh. Uanset om du vælger bukser, kjoler, skjorter, nederdele eller noget andet, vil du være garanteret kvalitet og luksus, og hvor materialerne er blevet valgt med omtanke for miljøet.


ba&sh – designet af kvinder til kvinder


De to grundlæggere og barndomsveninder Barbara Boccara og Sharon Krief gik i 2003 sammen om deres fælles kærlighed for fashion, da de skabte det franske ba&sh. Grundidéen var at bringe deres drømmegarderobe til live for at dele det med resten af den kvindelige befolkning. Det skulle altså være et brand designet af kvinder til kvinder – for hvem kunne være bedre til at designe kvindemode?

De mener selv, at det er yderst nemt at kende en ba&sh-kjole. Udover at være udpræget parisisk i sit udtryk og med en forening af lethed, glæde og elegance, så er det en kvindes lykke, når hun har den på, som afslører det. Med fokus på kvinders lykke bestræber de sig på at være mere end et brand; de ser sig selv som et fællesskab og søsterskab, hvor kvinder kan mødes over mode og føle sig som sig selv og være tilpas i netop dette.


Når fashion skal være bæredygtigt


Som mange andre brands i industrien er de bevidste om det aftryk, de efterlader. Derfor har de lavet en udførlig plan for, hvad de kan gøre for at reducere deres miljøpåvirkning. De mener selv, at de fem udfordringer, som de arbejder aktivt på, kan være med til det. Det er først og fremmest deres CO2-aftryk, biodiversitet, valg af materialer, logistik og transport samt brugen af plastik. Du kan læse meget mere om deres mission på deres hjemmeside og se, hvordan de forsøger at gøre modeindustrien grønnere og mere bæredygtig.

I 2020 var 22 % af deres anvendte tøjmateriale lavet med omtanke for miljøet, og i sommeren 2022 har de forbedret dette. Faktisk er mere end halvdelen af deres materialer miljøbevidste, mere præcis 65 %, hvor de opfylder adskillige strenge miljøstandarder. Dette tal skal selvfølgelig kun forbedres med årenes løb, hvilket de også har lagt en nøje plan for. Det gælder for alle deres anvendte materialer, hvad end det er viskose, polyester, bomuld, uld eller læder.

De uddanner hele deres produktionskæde lige fra deres designere til indkøbsteamet omkring de sociale og miljømæssige udfordringer og problemer, der er ved de materialer, de bruger, i håb om, at det vil hjælpe dem med at foretage bedre materialevalg på sigt. Det kan være genanvendelige fibre, økologiske materialer, etisk forsvarlige materialer samt andre bedre alternativer.


Fransk mode til kvinder, når det er bedst


Fransk modetøj har altid været kendt for at være chic, og her er ba&sh ingen undtagelse. De er parisisk ready-to-wear, som tiltaler mange kvinder, der elsker blomstrede jumpsuits, kvalitetsstrik og luftige overdele. Deres snit er enkle, printene er afdæmpede og materialerne flagrende, så du nemt kan inkorporere de enkelte dele i en allerede eksisterende stil eller udskifte hele din garderobe, hvis det er behovet.

Så mangler du en flagrende kjole til sommerferien, eller ønsker du at opdatere din skjortegarderobe, så det er mere end blot den klassiske, hvide skjorte? Så har ba&sh mange muligheder, der er værd at undersøge. Kombiner din nye mønstrede kjole med en lys jakke og et par hvide sneakers, så vil du kunne trave den ene storby efter den anden tynd. Mangler du en overdel, så køb en af deres mange flæsede skjorter og bluser og sammensæt den med dine yndlingsbukser, hvad end det er jeans, chinos eller måske et par fra ba&sh selv.

ba&sh er uden tvivl fransk kvindemode, når er bedst, hvor den klassisk franske æstetik ikke er til at undgå at bemærke, men hvor de samtidig forsøger at kombinere det med et moderne og urban touch. ba&sh har formået at skabe et ganske unikt brand, som alle stærke og modebevidste kvinder kan iføre sig både til hverdag, professionelt og til fest. Deres items er tidløse og kan nemt tones op og ned alt efter brugen af accessories og sko. Du vil derfor sagtens kunne have en kjole på sammen nogle støvler, og når tusmørket rammer udskifte dem med et par høje høle og fine smykker.


Bemærk, fransk tøj kan have anderledes tøjstørrelser


Det er værd at bemærke, at eftersom det er et fransk modemærke, kan ba&sh-tøj være lidt anderledes i størrelserne, end hvad du er vant til fra danske og skandinaviske mærker. De kører nemlig med størrelserne 0, 1, 2 og 3. Det vil sige:

0 = XS

1 = S

2 = M

3 = L


Vi arbejder på en mere bæredygtig modeindustri


Hos Miinto har vi gjort det til vores primære fokus at bekæmpe fast-fashion og overproduktion i modeindustrien. Derfor udvælger vi nøje vores samarbejdspartnere, så vi i samarbejde kan arbejde henimod vores hovedmål. Vi mener nemlig, at det første skridt mod en bæredygtig modeindustri er at arbejde hårdt for at fjerne den uholdbare praksis, der er i øjeblikket med bl.a. overproduktion. Vi ved nemlig, at vores kunder stiller krav til deres tøj og hele produktionskæden heri, og vi har selvfølgelig tænkt os at gøre det samme, så vi sammen kan få et bedre miljø, en bedre industri og ikke mindst planet.

Det betyder at i stedet for at bede virksomheder om at producere mere tøj, gør vi brug af allerede tilgængelige ressourcer som at forbinde kunder med butikker, som allerede har deres ønskede produkter på lager. Hos Miinto har vi nemlig ikke noget varehus, så alle køb kommer igennem vores 2.000+ butikspartnere verden over. Det, mener vi, er et skridt i en mere bæredygtig retning for modeindustrien, hvor vi kan tage ansvar for den måde, der handles og produceres på, men også hjælper de fysiske butikker i en digital tidsalder.

Ryd alle filtre

Ba&Sh

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.