Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Balmain

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BALMAIN

Balmain er et fransk modehus, som blev lanceret af Pierre Balmain, som udgav sin første kollektion i 1945. Pierre Balmains far ejede en draperier forretning og sin mor og søster ejede en modebutik, hvor han ofte arbejdede efter sin fars død i 1921. Han havde altid en kærlighed til mode og et øje for design. Han deltog École des Beaux-Arts i 1933-1934 med forsæt til at studere arkitektur, men i stedet endte med at bruge størstedelen af sin tid på at designe kjoler. Senere hen begyndte Pierre Balmain at arbejde på Lucien Lelong, hvor han mødte Christian Dior, som fik en indflydelse på Pierres karriere i mode industrien.

Balmain klinger godt hos mange modeentusiaster, og det er der god grund til. Det franske modehus har siden slutningen af 2. verdenskrig leveret eksklusive kollektioner, der består af print, statements og unikke design, du næppe finder andre steder. Balmain er et modehus, der har forstået, hvad ærlig og spændende design er, og vi garanterer dig for, at du aldrig bliver træt af at få Balmain i din garderobe.

Vi synes ikke, at det skal være besværligt at finde favoritter fra et utal af kendte brands. Derfor har vi her samlet et stort udvalg af både t-shirts, skjorter, sweatshirts og meget andet fra det højtelskede modehus i Frankrig. Vi tør godt love dig, at du finder noget for enhver smag – og at du formentlig også forelsker dig i ét eller flere styles.


Et brand med en storhedstid siden 1945


Med 2. verdenskrigs afslutning fulgte en ny æra i hele verden. Og zoomer vi ind på den franske modeverden, så vi det første glimt af det franske modehus, der blev lanceret af Pierre Balmain, og hvor den første kollektion blev til i 1945. Pierre Balmains far ejede en draperiforretning, og hans mor og søster ejede en modebutik, hvor han ofte arbejdede efter sin fars død i 1921. Han havde altid haft en stor kærlighed til mode og et øje for design.

Pierre Balmain deltog i École des Beaux-Arts i 1933-1934 med henblik på at studere arkitektur, men i stedet endte Balmain med at bruge størstedelen af sin tid på at designe kjoler. Senere hen begyndte Pierre Balmain at arbejde hos Lucien Lelong, hvor han mødte Christian Dior, som fik en indflydelse på Pierres karriere i modebranchen.

I dag går du ikke uden om Balmain, der også har en række af forskellige samarbejder på CV’et. Balmain har bibeholdt den franske elegance, og modehuset formår hvert eneste år at præsentere verden for en kollektion, der skaber nye trends og en ny forståelse for, hvad mode handler om. Og selvom brandet fornyede sig tilbage i 2018, hersker der ingen tvivl i dag. Der er nemlig tale om vaskeægte verdensklasse.


Meget mere end bare tøj


Pierre Balmain har designet og fremstillet utallige kollektioner af eksklusivt modetøj til kvinder, men allerede i 1949 lancerede han sin første parfume til kvinder. Det parisiske brand er i dag anerkendt verden over, og det er ofte kendetegnet af kombinationen mellem et råt udtryk og vintagedetaljer i form af sten, perler og vilde accessories. Derudover har brandet tradition for altid at levere et kvalitetsrigt håndværk og følger dermed tiden trends og tendenser.

Mange kendte ansigter er også blevet spottet med Balmains kreationer såsom Kim Kardashian, Kanye West, Olivier Rousteing, Kendall Jenner og Gigi Hadid. Vil du også være med, kan du gå på jagt i vores store udvalg af kvalitetstøj og ebbeskønne dufte til kvinder. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i massevis af farver, størrelser og design – for der er noget for enhver smag. Vi sørger selvfølgelig for, at du får det hjem til dig inden for få hverdage, så du ikke skal vente for længe på en livslang opgradering af garderobeskabet.


Bliv velduftende med Balmain


Pierre Balmain har designet og fremstillet utallige kollektioner af eksklusivt modetøj til kvinder. Men i 1949 lancerede han sin første parfume til kvinder. Det parisiske brand er i dag anerkendt verden over, og er ofte kendetegnet for et rockede og råt udtryk blandet med vintage detaljer i form af detaljer af sten, perler og vilde accessories. Derudover har brandet tradition og rødder af godt håndværk og følger dermed tiden trends og tendenser. Mange kendte ansigter er blevet spottet med Balmains kreationer såsom Kim Kardashian, Kanye West, Oliver Rousting, Kendall Jenner og Gigi Hadid.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af parfumer til kvinder fra Balmain. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Balmain

Side 1 Af 40

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.