Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BAUM UND PFERDGARTEN

Baum und Pferdgarten er elsket i hele verden, og hos Miinto finder du et stort udvalg af lækre items fra det danske brand med rødder i København. Det er de to kvindelige danske iværksættere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, der står bag designsuccesen, hvor høj kvalitet, eksklusivitet og lækre materialer spiller hovedrollerne.

Baum und Pferdgarten er et brand, der er svært at komme udenom, og hvis ikke du allerede kender brandet, tør vi godt garantere, at du har en masse godt i vente. Det danske brand nægter nemlig at stoppe med at imponere, og derfor er enhver style, brandet sender ud i butikkerne, en sand fornøjelse for danske designelskere. Shop dine favoritter fra Baum und Pferdgarten hos Miinto nu.


Eksklusive design og smukke materialer: Baum und Pferdgarten rammer plet hver gang


Har du en forkærlighed for eksklusive designs i smukke materialer, der fremhæver den kvindelige silhuet på fineste vis? Så bør du kigge nærmere på Baum und Pferdgarten, der skaber unikke designs til kvinder, der ønsker at have det sjovt med deres personlige udtryk. Baum und Pferdgarten har siden deres spæde start i 1999 skabt udsøgte styles i luksuriøse materialer, der forsøder hverdagen. Brandet er for kvinder, der ved, hvad de vil have, og mærket har en både legende og eksperimenterede tilgang til mode. Uanset om du er på udkig efter en kjole til en festlig anledning eller en jakke, der sætter den sidste prik over i’et på dit outfit, finder du skønne og anderledes bud på dette hos dem. Mange af deres styles er karakteriseret ved eksotiske og farverige prints samt anderledes og næsten kunstneriske snit. Baum und Pferdgarten har påtaget sig en unik designfrihed, hvorigennem de udfordrer og bryder med klassiske stilarter. Det betyder, at du i mange af deres design finder velkendte snit og prints fra det internationale modebillede, men grundet Baum und Pferdgartens kunstneriske og kreative mindset bryder de disse med interessante kontraster i form af forskellige materialer, snit, silhuetter og detaljer.


Vink farvel til de gængse designkonventioner med Baum und Pferdgarten


Baum und Pferdgarten har ikke kun opnået stor popularitet i Danmark, men også i det store udland. Det skyldes især deres skarpe håndværk og forståelse for design, som skinner igennem samtlige kollektioner. De er kompromisløse, når det kommer til, hvad store og anerkendte modehuse dikterer. Drivkraften bag deres brand er ønsket om at skabe anderledes og unik mode, som ikke følger de gængse konventioner. Derfor finder du asymmetriske snit, anderledes silhuetter og skæve længder, hvilket netop er kendetegnende for Baum und Pferdgarten. De leger også med forskellige tekstiler, prints, farver, mønstre og udtryk, og hos dem hersker det velkendte begreb ”less is more” ikke. De bryder med designnormer på elegant vis, og af den grund er deres kollektioner hverken kedelige eller usmagelige. De fornyr sig hele tiden, og hver eneste kollektion er nyskabende og med både større og mindre overraskelser, der med garanti blæser dig bagover.

Netop på grund af denne kompromisløse tilgang til design og udtryk er Baum und Pferdgartens items også langtidsholdbare. Brandets styles er nemlig ikke værdifulde i kraft af modehusenes tendenser og strømninger i moden generelt. Derimod træder Baum und Pferdgarten et skridt uden for dette og skaber items og design, der kan stå helt for sig selv, og det er i den grad både værdifuldt og beundringsværdigt.


Kvindelige danske iværksættere med succes


Det er nærmest en nationalsport i Danmark at klappe begejstret i hænderne, når danskere klarer sig godt i det store udland, fordi tænk sig, at mennesker fra så lille et land kan konkurrere ude i den store verden. Hvis du hører til en af dem, der tilslutter sig heppekoret, bør kvinderne bag Baum und Pferdgarten være nogle af dem, du sender klapsalver mod.

Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, der er de to kvinder bag det succesfulde brand, startede deres designeventyr tilbage i 1999 i København, og succesen siden da er til at tage at føle på. I dag er Baum und Pferdgarten tilstede i forretninger i mere end 25 lande, og dertil shipper brandet også ordrer og items direkte hjem til kundernes privatadresse takket være websalg.

Det er altså ikke kun i Danmark og Europa, at vi er vilde med Baum und Pferdgartens asymmetriske snit, eksklusive materialer og unikke leg med farver og mønstre. Det er man i hele verden.


Et skarpt øje for unikke detaljer og kontraster


Det er en hårfin balance at skabe kontroversielt og elegant designertøj på én og samme gang. Ikke desto mindre er det netop, hvad Baum und Pferdgarten formår, og dét er årsagen til deres store succes i ind- og udland. De formår at omsætte deres kreative og legende tilgang til design med solidt håndværk og lækre materialer, hvilket i sidste ende skaber elegante og feminine designs. De kræser om hvert eneste udtryk, og de ved, hvor grænsen mellem smagfuldt og usmageligt går. Deres karakteristiske finesser og kontraster er med til at gøre dem til en interessant og værdifuld spiller inden for den danske og internationale modebranche. Baum und Pferdgarten er for den stilsikre kvinde, der ønsker at skille sig ud i det gængse modebillede på en fashionabel og elegante måde. Der er ingen tvivl om, at du med dette brand er sikret unikke og sprudlende styles i eksklusive materialer, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet.


En enestående sans for detaljerne: Man er ikke i tvivl, når man spotter Baum und Pferdgarten i gadebilledet


Netop fordi Baum und Pferdgarten på én gang formår at skabe både kontroversielt og elegant designertøj, er kendere heller ikke i tvivl, når de spotter styles fra Baum und Pferdgarten i gadebilledet. Items fra det populære brand er nemlig lette at spotte, når man ved, hvad man kigger efter, fordi det er meget få designere og brands, der formår at gøre det, Baum und Pferdgarten gør.

Det vil også være tydeligt, hvis du scroller ned gennem Miintos udvalg af styles fra brandet. Hos Miinto finder du både tøj, sko og accessories fra det danske brand, og vi tør derfor godt at garantere, at det vil være nærmest umuligt ikke at finde adskillige styles, du vil elske.

Hvis du finder flere styles, som du bare må eje, kan du hive dankortet op af lommen med god samvittighed. Baum und Pferdgartens styles er nemlig langtidsholdbare netop takket være den høje kvalitet og brandets uafhængighed af modetendenser og strømninger. På den måde kan du sagtens bruge dine styles fra brandet sæson efter sæson, fordi hverken kvalitet eller design vil svigte dig.

Ryd alle filtre

Baum und Pferdgarten

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.