Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Ben Sherman

Ben Sherman er en engelsk producent af modetøj, som blev lanceret i 1963. Den første kollektion af herretøj fra Ben Sherman var inspireret af moden i jazz-miljøet i London i løbet af 1960´erne, og kollektionen blev en stor succes hos trendsættere og ungdomskulturer i Storbritannien i løbet af 60´erne og 70´erne.

Ben Sherman er grundlagt af Arthur Benjamin Sugarman, som havde giftet sig ind i en amerikansk familie med stor succes i modebranchen i USA. Derfor vendte den ærgerrige forretningsmand tilbage til England i starten af 60´erne med en plan om at producere modetøj i høj kvalitet. Derfor var de første kollektioner af skjorter fra Ben Sherman garant for fremragende kvalitet såvel som et unikt design, hvilket har kendetegnet brandets kollektioner af herretøj lige siden.

I 70´erne var Ben Sherman et populært brand i subkulturer såsom punk- og rockmiljøet, men den moderne version af Ben Sherman har en mere mainstream fanbase. Derfor er herretøj fra Ben Sherman i dag populært hos modeelskere og trendsættere over hele verden, som elsker Ben Shermans unikke og moderigtige look.

Med andre ord – herretøj såsom skjorter, t-shirts, jakker, jeans, sko, cardigans og accessories fra Ben Sherman sælges i mere end 40 lande, idet brandet formår at kombinere strømninger fra mangfoldige subkulturer med de nyeste trends i modebranchen. 

Filter

44 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1