Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Betty Barclay (29)

Betty Barclay er et tysk brand, som så dagens lys i 1938, da Max Berk køber en tekstilfabrik i den tyske by Mannheim. Den første kollektion af dametøj fra Betty Barclay kommer dog først på gaden i 1955, og i løbet af 1970´erne får brandet et internationalt gennembrud.

Siden har Betty Barclay været garant for moderigtigt dametøj, parfumer, smykker og sko, som appellerer til moderne og selvstændige kvinder. Derfor er Betty Barclay et populært brand over hele verden, på trods af at brandet kun har åbnet konceptbutikker i Hamburg og Leipzig.

Den store succes er et symbol på, at Betty Barclay formår at berige modeelskere med mode- og kvalitetsbevidst dametøj, der er gennemsyret af kvalitet, mode og et unikt look. Produktsortimentet hos Betty Barclay inkluderer hele paletten af dametøj, og brandets modetøj er ofte udført med et elegant og klassisk look.

Modetøj fra Betty Barclay sælges i mere end 3.500 butikker i 60 lande over hele verden, og brandet lancerer to årlige kollektioner af dametøj, der kommer på gaden i løbet af foråret og efteråret. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

29 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands