Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Betty Barclay

Betty Barclay er et tysk brand, som så dagens lys i 1938, da Max Berk køber en tekstilfabrik i den tyske by Mannheim. Den første kollektion af dametøj fra Betty Barclay kommer dog først på gaden i 1955, og i løbet af 1970´erne får brandet et internationalt gennembrud.

Siden har Betty Barclay været garant for moderigtigt dametøj, parfumer, smykker og sko, som appellerer til moderne og selvstændige kvinder. Derfor er Betty Barclay et populært brand over hele verden, på trods af at brandet kun har åbnet konceptbutikker i Hamburg og Leipzig.

Den store succes er et symbol på, at Betty Barclay formår at berige modeelskere med mode- og kvalitetsbevidst dametøj, der er gennemsyret af kvalitet, mode og et unikt look. Produktsortimentet hos Betty Barclay inkluderer hele paletten af dametøj, og brandets modetøj er ofte udført med et elegant og klassisk look.

Modetøj fra Betty Barclay sælges i mere end 3.500 butikker i 60 lande over hele verden, og brandet lancerer to årlige kollektioner af dametøj, der kommer på gaden i løbet af foråret og efteråret. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.