Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Billi Bi

Billi Bi skaber skønt fodtøj inspireret af de absolut største trends og tendenser på både danske og internationale catwalks. De har positioneret sig som et brand, der skaber smukke modesko til den kvalitetsbevidste kvinde. Mange ting kan man sige om Billi Bi. De skaber smukt fodtøj i høj kvalitet, der ikke bare ser flot ud, men som også sidder rigtig godt på foden. Dog er det mest unikke ved brandet deres kreative og legende tilgang til design og materialer. Deres mange kollektioner emmer af dyreprints, nitter, perler, metalspænder og -kæder samt materialer og farver, der skriger attitude og selvsikkerhed. De har fingeren på pulsen, men de er heller ikke bange for selv at tænke ud af boksen og skabe unikke designs. Billi Bi er karakteriseret ved deres øje for materialer, farver og detaljer, som de på fineste vis formår at kombinere i en smuk symbiose.

Feminine designs med attitude

Der er ingen tvivl om, at Billi Bi skaber sko til den stilbevidste kvinde, der ønsker kvalitet og flotte designs. Når du iklæder dig fodtøj fra dem, går du ikke ubemærket hen i gadebilledet, og det er netop dét, mange kvinder elsker ved deres fodtøj. Det fungerer nemlig som et statement i sig selv. Selvom Billi Bi eksperimenterer med farver, materialer og detaljer, er alle deres kreationer karakteriseret ved deres feminine look. De arbejder nemlig med bløde former og silhuetter, som i samspil med rå materialer og detaljer skaber et kraftfuldt, feminint udtryk med stor power. Billi Bi skaber altså ikke kedeligt fodtøj, så hvad end du er på udkig efter et par stiletter til festlige anledninger eller et par sko til jobbet, kan du vide dig sikker på, at de ikke går på kompromis med nogen af deres kreationer. Du er sikret samme karakteristiske udtryk, uanset hvad du ser dig lun på.

Skil dig ud med Billi Bi

Billi Bi så første gange dagens lys i 90’erne, og dét er noget, der har sat dybe spor i det populære og stilsikre brand. 90’erne var nemlig årtiet, hvor vi kom online, da både internettet og mobiler revolutionerede Danmark. Men det var også årtiet, hvor Spice Girls med deres enorme girlpower indtog samtlige pigeværelser, og hvor grungebølgen for alvor markerede sin ankomst. Kort sagt er der tale om et årti, hvor forandring og diversitet slog tonen an, og det kan man uden tvivl også fornemme, at Billi Bi er opstået i. Der er en vis portion fandenivoldskhed over det danske brand, der med sine feminine og selvsikre styles vender ryggen til Janteloven. De skaber støvler, sko og stilletter udarbejdet i fineste kvalitet og i lækre materialer som læder og skind, hvilket sikrer et smukt og eksklusivt udtryk. Derudover sørger de dog også for at lave modesko i fantastisk pasform, som kvinder kan holde ud at gå i flere timer ad gangen. Det er et mix af alle disse komponenter, som er grundstenen i deres brand og, ikke mindst, årsagen til deres enorme succes og fanskare i både ind- og udland.

Filter

291 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3