Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

BILLI BI

Billi Bi skaber skønt fodtøj inspireret af de absolut største trends og tendenser på både danske og internationale catwalks. De har positioneret sig som et brand, der skaber smukke modesko til den kvalitetsbevidste kvinde. Mange ting kan man sige om Billi Bi. De skaber smukt fodtøj i høj kvalitet, der ikke bare ser flot ud, men som også sidder rigtig godt på foden. Dog er det mest unikke ved brandet dets kreative og legende tilgang til design og materialer. Deres mange kollektioner emmer af dyreprint, nitter, perler, metalspænder og -kæder samt materialer og farver, der skriger attitude og selvsikkerhed. De har fingeren på pulsen, men de er heller ikke bange for selv at tænke ud af boksen og skabe unikke design. Billi Bi er karakteriseret ved sit øje for materialer, farver og detaljer, som det på fineste vis formår at kombinere i en smuk symbiose.

Hos Miinto elsker vi at stikke vores fødder ned i et par sandaler eller sko fra Billi Bi. Her er der tænkt over komfort og kvalitet, og hvor de smukke detaljer skaber unikt fodtøj, du ikke finder andre steder. Du skal også have lov til at være med. Derfor har vi samlet et stort udvalg af de skønne sko og sandaler lige her. Du finder også loafers, støvler og meget andet, og vi garanterer dig for, at de bliver førstevalget hjemme hos dig fremover.


Historien om Billi Bi


Hvis du elsker dansk håndværk og kvalitet, er Billi Bi lige noget for dig. Her har vi nemlig at gøre med en dansk klassiker, der startede helt tilbage i 1936. Søren og Evelyn Friis fik en god idé. De ville nemlig producere børnesko, og det startede i en gammel stald på Vibevej i Nordvestkvarteret. Allerede et par år senere fik de udvidet virksomheden, og nu var det ikke kun børnesko, der skulle produceres. Nu skulle kvinderne også have komfortabelt fodtøj. Og hurtigt blev det til en succes, hvor kvalitet, kreativitet og håndværk var hovedværdierne for familien Friis. Der blev arbejdet i mange forskellige materialer, og skoene blev designet med afrundede tåspidser i douchefarver, der sikrede et elegant og eksklusivt udtryk på skoene.

Billi Bi er stadigvæk en familieejet virksomhed, der både dækker over anden og tredje generation. Navnet holder ved og kom til fra navnet på en fransk muslingesuppe, som kom fra en berømt parisisk restaurant tilbage i 1930’erne. Og i dag holder historien og værdierne ved. Billi Bi er skabt med tanke på det unge, edgy og moderigtige, og hvor der skal være plads til alle kvinder. Derfor omfavner deres kollektioner også bredt, men fællesnævneren er altid, at håndværket er præcis, som det skal være.


Feminine design med attitude


Der er ingen tvivl om, at Billi Bi skaber sko til den stilbevidste kvinde, der ønsker kvalitet og flotte design. Når du iklæder dig fodtøj fra dem, går du ikke ubemærket hen i gadebilledet, og det er netop dét, mange kvinder elsker ved deres fodtøj. Det fungerer nemlig som et statement i sig selv. Selvom Billi Bi eksperimenterer med farver, materialer og detaljer, er alle kreationerne karakteriseret ved deres feminine look. De arbejder nemlig med bløde former og silhuetter, som i samspil med rå materialer og detaljer skaber et kraftfuldt, feminint udtryk med stor power. Billi Bi skaber altså ikke kedeligt fodtøj, så hvad end du er på udkig efter et par stiletter til festlige anledninger eller et par sko til jobbet, kan du vide dig sikker på, at der ikke gås på kompromis med nogen af kreationerne. Du er sikret samme karakteristiske udtryk, uanset hvad du ser dig lun på.


Skil dig ud med Billi Bi


Billi Bi så første gang dagens lys i 90’erne, og dét er noget, der har sat dybe spor i det populære og stilsikre brand. 90’erne var nemlig årtiet, hvor vi kom online, da både internettet og mobiler revolutionerede Danmark. Men det var også årtiet, hvor Spice Girls med enorm girlpower indtog samtlige pigeværelser, og hvor grungebølgen for alvor markerede sin ankomst. Kort sagt er der tale om et årti, hvor forandring og diversitet slog tonen an, og det kan man uden tvivl også fornemme, at Billi Bi er opstået i. Der er en vis portion fandenivoldskhed over det danske brand, der med sine feminine og selvsikre styles vender ryggen til janteloven. De skaber støvler, sko og stiletter udarbejdet i fineste kvalitet og i lækre materialer som læder og skind, hvilket sikrer et smukt og eksklusivt udtryk. Derudover sørger de dog også for at lave modesko i fantastisk pasform, som kvinder kan holde ud at gå i flere timer ad gangen. Det er et mix af alle disse komponenter, som er grundstenen i deres brand og ikke mindst årsagen til deres enorme succes og fanskare i både ind- og udland.

Billi Bi er de sko, du har lyst til at springe i hver eneste dag. Det solide håndværk gør alle dine sko og støvler holdbare, og så er der skruet lidt ekstra op for komforten, som vi kender den bedst. Du finder strukturer, hæl og kant i alle skoene, hvor du helt selv bestemmer, om du er til nitter, guldkæder eller bare det helt klassiske look.


Køb Billi Bi hos Miinto


Billi Bi er dansk design, når det er bedst. De har altid fingeren på pulsen, og de rammer direkte ind i de helt store tendenser hver eneste sæson. Derfor kan du også altid regne med dem, når du skal finde det perfekte par støvler til vinteren, den smukke stilet eller et par sandaler til sommeren. Vi har sørget for, at du kan shoppe det hele hos Miinto, og vi tilbyder mere end 3.000 forskellige brands, så du kan forelske dig i fantastiske brands. Det hele bliver sendt direkte hjem til dig, så du kan nyde shopping direkte fra sofaen af.

Ryd alle filtre

Billi Bi

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.