Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind er garant for udsøgt kvalitet. Forvent derfor endelig at få tøj i de absolut lækreste materialer, når du vælger dette brand. Du kan finde styles, der er moderne, men samtidig klassiske, og som altid har en cool vibe.

Birgitte Herskind finder en stor del af sin inspiration i det københavnske gadebillede. De mange kreationer tager tydeligvis afsæt i den skandinaviske minimalisme, men samtidig bliver der gerne indarbejdet mønstre, lækre farvenuancer og print. På den måde møder det klassiske det moderne, og det skaber en spændende og kontrastfyldt verden. Du finder altid cool snit og elegante silhuetter i sortimentet fra dette kvalitetsbevidste danske brand, som har fokus på detaljer og materialer.

Dansk design i udsøgt kvalitet

Kvaliteten er det allervigtigste for Birgitte Herskind. Stifteren af brandet har en forkærlighed for udsøgte, italienske metervarer, og sådanne lækre materialer bliver derfor brugt i flæng i kollektionerne. Med tøj i høj kvalitet får du tøj, der føles som en drøm at have på, og som desuden holder sig flot i lang tid. Det kan holde til at blive brugt, og det kan holde til det hektiske liv, du sandsynligvis lever.

At kreationerne fra Birgitte Herskind er i høj kvalitet, spiller sammen med den entusiasme, der er for skandinavisk design hos dette brand. Skandinavien er kendt for at diske op med enkle, stilrene styles i høj kvalitet, hvor fokus er på detaljen. Det gælder også for Birgitte Herskind.

Balancegangen mellem det rå og det elegante

Typisk er produkterne fra Birgitte Herskind umiddelbart elegante og stilfulde. De bliver dog ofte tilsat rå detaljer, som gør dem til noget ganske særligt. Der bliver leget med både klassiske maskuline og feminine trends og snit, og dette gør det muligt for dig at tilpasse de mange styles til din personlige stil. Desuden gør det det muligt for dig at lege med de forskellige vibes.

Du kan eksempelvis vælge at kombinere en af deres mange smukke nederdele med en stor jumper for at opnå et lækkert hverdagslook. Du kan også style et par af deres habitbukser med en enkel skjorte for et udpræget cool look, eller du kan benytte en af de mange fine kjoler sammen med stilletter og elegante smykker til den store fest.

Klassiske styles med et moderne islæt

Det interessante ved Birgitte Herskind findes i særdeleshed i krydsfeltet mellem det klassiske og det mere moderne og trendy. Brandet holder sig i høj grad til det enkle og minimalistiske, men indarbejder gerne spidsfindige detaljer, der får deres items til at skille sig ud fra mængden. De lader sig naturligvis inspirere af tidens tendenser, men benytter dem på en måde, der giver mening i forhold til deres egen DNA.

Birgitte Herskinds fokus er på klædelige og klassiske snit i veludvalgte kvalitetsmaterialer. Tøjet balancerer det enkle og cool med det elegante og feminine. Farverne er ofte holdt i det sort-hvide univers, men der indarbejdes også gerne mange andre farver samt diverse mønstre og print. Vil du have kvalitetstøj, der brillerer både i forhold til design og materialevalg, er Birgitte Herskind værd at kigge nærmere på.

Filter

17 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1