Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

BIRGITTE HERSKIND

Birgitte Herskind er garant for udsøgt kvalitet. Forvent derfor endelig at få tøj i de absolut lækreste materialer, når du vælger dette brand. Du kan finde styles, der er moderne, men samtidig klassiske, og som altid har en cool vibe.

Birgitte Herskind finder en stor del af sin inspiration i det københavnske gadebillede. De mange kreationer tager tydeligvis afsæt i den skandinaviske minimalisme, men samtidig bliver der gerne indarbejdet mønstre, lækre farvenuancer og print. På den måde møder det klassiske det moderne, og det skaber en spændende og kontrastfyldt verden. Du finder altid cool snit og elegante silhuetter i sortimentet fra dette kvalitetsbevidste danske brand, som har fokus på detaljer og materialer.


Dansk design i udsøgt kvalitet


Kvaliteten er det allervigtigste for Birgitte Herskind. Stifteren af brandet har en forkærlighed for udsøgte, italienske metervarer, og sådanne lækre materialer bliver derfor brugt i flæng i kollektionerne. Med tøj i høj kvalitet får du tøj, der føles som en drøm at have på, og som desuden holder sig flot i lang tid. Det kan holde til at blive brugt, og det kan holde til det hektiske liv, du sandsynligvis lever.

At kreationerne fra Birgitte Herskind er i høj kvalitet, spiller sammen med den entusiasme, der er for skandinavisk design hos dette brand. Skandinavien er kendt for at diske op med enkle, stilrene styles i høj kvalitet, hvor fokus er på detaljen. Det gælder også for Birgitte Herskind.


Balancegangen mellem det rå og det elegante


Typisk er produkterne fra Birgitte Herskind umiddelbart elegante og stilfulde. De bliver dog ofte tilsat rå detaljer, som gør dem til noget ganske særligt. Der bliver leget med både klassiske maskuline og feminine trends og snit, og dette gør det muligt for dig at tilpasse de mange styles til din personlige stil. Desuden gør det det muligt for dig at lege med de forskellige vibes.

Du kan eksempelvis vælge at kombinere en af deres mange smukke nederdele med en stor jumper for at opnå et lækkert hverdagslook. Du kan også style et par af deres habitbukser med en enkel skjorte for et udpræget cool look, eller du kan benytte en af de mange fine kjoler sammen med stilletter og elegante smykker til den store fest.


Klassiske styles med et moderne islæt


Det interessante ved Birgitte Herskind findes i særdeleshed i krydsfeltet mellem det klassiske og det mere moderne og trendy. Brandet holder sig i høj grad til det enkle og minimalistiske, men indarbejder gerne spidsfindige detaljer, der får deres items til at skille sig ud fra mængden. De lader sig naturligvis inspirere af tidens tendenser, men benytter dem på en måde, der giver mening i forhold til deres egen DNA.

Birgitte Herskinds fokus er på klædelige og klassiske snit i veludvalgte kvalitetsmaterialer. Tøjet balancerer det enkle og cool med det elegante og feminine. Farverne er ofte holdt i det sort-hvide univers, men der indarbejdes også gerne mange andre farver samt diverse mønstre og print. Vil du have kvalitetstøj, der brillerer både i forhold til design og materialevalg, er Birgitte Herskind værd at kigge nærmere på.

Ryd alle filtre

Birgitte Herskind

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.