Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

BISGAARD

Bisgaard producerer sko og gummistøvler til børn efter en ganske simpel formel: god pasform, lækre materialer og unikt design. Konceptet er simpelt, men har været nøglen til succes for Bisgaard, som i dag er garant for lækre sko og støvler til børn. Produkternes gode kvalitet medfører også, at børn kan fare omkring og lege, uden at fødderne bliver våde eller kolde. Derfor er sko og støvler fra Bisgaard altid det sikre valg, hvis børn elsker at udfolde sig i naturen. Derudover er det altid dejligt som forældre, at børn er godt klædt på – det er en selvfølge med børnesko og -støvler fra Bisgaard. Med andre ord – børnesko fra Bisgaard passer på fødderne og byder på lækkerier for øjnene.


Forkæl dit barn med kvalitetssko fra Bisgaard


Sko og støvler fra Bisgaard er garant for god kvalitet, hvorfor Bisgaard kun benytter lækre materialer såsom læder, skindfoer, lammeuld og tex-membran, samtidig med at fodtøjet er produceret med snørebånd eller velcrolukning. Derfor er det store udvalg af ballerinaer, sandaler, kondisko og støvler fra Bisgaard altid synonym med god kvalitet såvel som lækkert design med flotte farvekombinationer og kreative snit.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af skønne sko til børn og babyer fra Bisgaard. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

bisgaard

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.