Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BITTE KAI RAND

Lad dig inspirere af elegante silhuetter og unikke grafiske prints fra Bitte Kai Rand. Det populære brand skaber alt fra sommerkjoler i jerseystof til smukke cocktailkjoler i silke, der giver dig ”a feeling to wear” – som de selv siger det.

Du skal være med, og derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg fra det danske modehus. Hvad end du er på udkig efter sommerkjoler med smukke silhuetter, vinterens blødeste strik eller komfortable hverdagsbukser, finder du det hele. Bitte Kai Rand har nemlig forstået essensen af at kombinere mode, komfort og klasse, der tilsammen giver smukke kollektioner til hverdagen.


Dansk kvalitet til alle kvinder


Bitte Kai Rand er et anerkendt modebrand, som er kendetegnet ved sin unikke stil og tilgang til design, der oser af kvalitet, komfort og funktionalitet. Bitte Kai Rand så første gang dagens lys i 1981, hvor de lancerede sig som et strikmærke med en innovativ tilgang til både strik og design.

Denne nytænkning inden for design er prisværdig, og derfor er du garanteret inspirerende snit, kontraster og forskellige miks af materialer i alle deres styles. Derfor handler det hos modehuset ikke om at diktere, hvordan kvinder skal klæde sig på, men derimod om at inspirere dem til at udtrykke deres personlige stil gennem mode.

Designfilosofien går også rent ind, for den lyder nemlig ”a feeling to wear”. Og vi kan garantere dig for, at deres filosofi går hånd i hånd med deres vision om, at kvinder skal iklæde sig modetøj, fordi de har lyst – og ikke fordi de skal. Med seks årlige kollektioner høster de gang på gang anerkendelse og rosende ord i både ind- og udland, og deres kollektioner er en favorit blandt modne og stilbevidste kvinder i hele Europa.


Fuld palet i garderobeskabet med Bitte Kai Rand


Hos Bitte Kai Rand er der ikke tale om kedeligt modetøj. For hver eneste sæson smækker de nye og autentiske prints, farver, silhuetter og grafiske detaljer i deres kollektioner, hvilket giver dem deres særegnede udtryk. På trods af at de gik fra at være et strikmærke til et sofistikeret modebrand, har de ikke givet afkald på strik, og det er den dag i dag stadig et bærende element i deres mange kollektioner. Så bare rolig, for vi har sørget for et godt udvalg af de smukke striktrøjer, du kan kombinere på alverdens forskellige måder med resten af kollektionerne.

Du finder også et væld af skønne kjoler, og der er i den grad tale om et brand, der har en både eksperimenterende og kreativ tilgang til design. Her finder du nemlig kjoler, der er prydet med unikke og iøjnefaldende farver og prints, der uden tvivl vil vække opsigt i gadebilledet på den helt rigtige måde.

Men ud over at skabe sprudlende design, der oser af selvsikkerhed og attitude, har det danske brand også fokus på komfort og funktionalitet. Deres kjoler og andre styles skal være yderst behagelige, og derfor stiller de også høje krav til materialevalg og pasform. Bitte Kai Rand arbejder primært med hør, jersey, viskose, strik og silke, som alle er åndbare materialer, der samtidig bidrager til de smukkeste silhuetter, vi længe har set.

Så tag på tur, og kig nærmere på de mange styles fra Bitte Kai Rand, som vi har samlet til dig. Du kan også kigge nærmere på andre danske brands som Ganni, Mads Nørgaard eller Munthe for at få godt, dansk design med dig hjem.

Ryd alle filtre

Bitte Kai Rand

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.