Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Bitte Kai Rand

Lad dig inspirere af elegante silhuetter og unikke grafiske prints hos Bitte Kai Rand. Det populære brand skaber alt fra sommerkjoler i jerseystof til smukke cocktailkjoler i silke, der giver dig ”a feeling to wear”.

Danske Bitte Kai Rand er et anerkendt modebrand, som er kendetegnet ved sin unikke stil og tilgang til design, der oser af kvalitet, komfort og funktionalitet. Visionen bag det populære brand er at skabe klassisk og feminint modetøj, der inspirerer kvinder til at frigøre sig. Hos dette modehus handler det ikke om at diktere, hvordan kvinder skal klæde sig på, men derimod om at inspirere dem til at udtrykke deres personlige stil gennem mode. Designfilosofien lyder ”a feeling to wear”, og den går helt i spænd med deres vision om, at kvinder skal iklæde sig modetøj, fordi de har lyst, og ikke, fordi de skal. Med seks årlige kollektioner høster de gang på gang anerkendelse og rosende ord i både ind- og udland, og deres kollektioner er en favorit blandt modne og stilbevidste kvinder i hele Europa.

Fra strik til eksklusivt modetøj

Bitte Kai Rand så første gang dagens lys i 1981, hvor de lancerede sig som et strikmærke med en innovativ tilgang til både strik og design. Denne nytænkning inden for design er prisværdig, og derfor er du garanteret inspirerende snit, kontraster og forskellige miks af materialer i alle deres styles. Hos Bitte Kai Rand er der ikke tale om kedeligt modetøj, og hver sæson smækker de nye autentiske prints, farver, silhuetter og grafiske detaljer i deres kollektioner, hvilket giver dem deres særegnede udtryk. På trods af at de gik fra at være et strikmærke til et sofistikeret modebrand, har de ikke givet afkald på strik, og det er den dag i dag stadig et bærende element i deres mange styles. Derfor finder du både lækre striktrøjer i tykke og tynde kvaliteter, der både kan bruges ovenpå deres flotte bluser og kjoler eller sammen med en tætsiddende nederdel eller et par løse bukser.

Kjoler til den stilbevidste kvinde, der ønsker kant

Hos Bitte Kai Rand finder du et væld af skønne kjoler, og der er i den grad tale om et brand, der har en både eksperimenterende og kreativ tilgang til design. Utroligt mange af deres kjoler er prydet med unikke og iøjnefaldende farver og prints, der uden tvivl vil vække opsigt i gadebilledet. Men udover at skabe sprudlende designs, der oser af selvsikkerhed og attitude, har det danske brand også fokus på komfort og funktionalitet. Deres kjoler og andre styles skal være behagelige at gå med, og derfor stiller de også høje krav til materialevalg og pasform. Bitte Kai Rand arbejder primært med hør, jersey, viskose, strik og silke, hvilke alle er åndbare materialer, der ovenikøbet også skaber pæne silhuetter. Hos det populære brands arbejder de desuden også med en lang række forskellige former og snit, og af den grund er det muligt at finde netop dén silhuet, der bedst fremhæver dine feminine træk. Du finder blandt andet en tætsiddende nederdel, en a-formet nederdel eller en længere nederdel med sprudlende farver og print.

Filter

256 resultater