Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

BJÖRN BORG

Björn Borg er et svensk brand med stor international appeal, og brandet er lanceret af den verdenskendte tennisspiller Björn Borg. I 70´erne og 80´erne tilhørte Björn Borg den absolutte tennistop, og han vandt mange titler, samtidig med at hans karismatiske stil betød, at han opbyggede en stor fanskare. Da Björn Borg havde spillet sin sidste kamp, rettede han fokus mod design af modetøj og accessories. Björn Borg står ikke længere i spidsen for den moderne version af brandet, men hans syn på design og mode lever videre, hvorfor brandet er garant for et unikt udvalg af modetøj – til store såvel som små.

Produktsortimentet hos Björn Borg består af boxershorts, t-shirts, hættetrøjer, boardshorts og accessories, som kombinerer brandets karakteristiske look med de hotteste trends i modebranchen.

Modetøj i alverdens farver og designs

Designstilen er, med andre ord, kendetegnet ved en forkærlighed for modetøj i alverdens farver og design, der er beriget med spændende og unikke detaljer såsom mønstre og motiver. Derfor er Björn Borg et populært brand hos trendsættere og fashionistas over hele verden – men primært brandets udvalg af boxershorts nyder stor popularitet. Den store popularitet er et resultat af, at Björn Borg kombinerer mode og design med kvalitetsmaterialer, hvorfor produktsortimentet altid er garant for stor kvalitet – dette gælder også for brandets unikke udvalg af tasker, solbriller, sandaler, modesko, bælter, punge, handsker og parfumer.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af tøj og sko fra Bjorn Borg. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Björn Borg

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.