Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Blend
Back

Blend

Blend er et dansk brand med base i Vejle, som blev lanceret i 1993. Blend har siden starten gennemgået en rivende udvikling, og brandet karakteriserer sig selv som et af de største modehuse i Europa, idet de har salg til hele verden. Succesen er et resultat af, at Blend formår at designe modetøj til mænd, som alle har råd til at betale. Derfor er Blend synonym med herretøj med et unikt look, som skabes i mødet mellem årstidens trends og de dominerende strømninger i modebranchen. Med andre ord – herretøj fra Blend afspejler altid den nyeste mode, og brandet formår at levere kollektion efter kollektion af unikt herretøj, hvor de nyeste trends er kombineret med spændende detaljer.

Moderigtig herretøj

Produktsortimentet hos Blend er bredt og varieret, men består som oftest af jeans, t-shirts, strik, jakker og skjorter i god kvalitet. Derfor kan unge mænd nemt sammensætte smarte og moderigtige outfits med herretøj fra Blend. Sortimentet er så stort, at kun fantasien sætter grænser. Derfor er Blend kendetegnet ved lækkert og moderigtigt herretøj i god kvalitet, som kan anskaffes til fordelagtige priser. Med andre ord – tøj fra Blend er et must-have i enhver mands garderobe.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og sko til mænd fra Blend. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

124 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2