Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BLUNDSTONE

Blundstone står bag et væld af holdbare støvler, der er skabt til livet – og til eventyr. I over 150 år har de produceret slidstærkt fodtøj til dig, der ikke vil nøjes, og som sætter pris på kvalitet. Det gør de fortsat, og du kan være helt sikker på, at deres ønske om at levere høj kvalitet ikke har ændret sig gennem tiden.

Her hos Miinto kan du finde et bredt sortiment af støvler og sko fra tasmanske Blundstone. Fælles for dem alle er deres høje kvalitet, funktionalitet og enkle design, der aldrig går af mode.

Blundstone fås naturligvis til alle køn og aldre, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til lige præcis dig. Brug eventuelt vores filtreringsværktøj til at finde det helt rette produkt.


Kvalitet siden 1870


Blundstone blev grundlagt i Tasmanien i Australien tilbage i 1870. Målet var at producere kvalitetsprodukter og give folket noget, der var mere end bare sko. Der skulle være tale om støvler, der kunne holde til mere end nødvendigt; støvler, som brugerne altid ville kunne stole på – uanset hvad de udsatte dem for. Det gælder stadig den dag i dag, og vil du have sublim kvalitet, er Blundstone således det helt rette valg.

Den høje kvalitet gør, at både håndværkere, kunstnere, arbejdere, eventyrere og musikere gennem årenes løb har taget mærket til sig. Her er alle sikret produkter, der er slidstærke, og som man ikke skal være bange for at bruge.

Med over 150 år på bagen har Blundstone gennemlevet begge verdenskrige, Den Store Depression og utallige kriser. I al denne tid har de formået at forblive relevante, og det er de stadig i dag, selvom modeverden er i konstant udvikling med nye trendbølger, der hele tiden vælter ind over os.

Blundstone har selvfølgelig udviklet sig gennem årene, men grundværdierne er de samme, og brandet har stadig hjemme i Tasmanien. Selvom de har forfinet deres produktion, gået nye veje og gentænkt forskellige design, finder du altså i dag den samme DNA hos Blundstone, som du kunne finde for 150 år siden. Dét er der ikke mange andre brands, der kan prale med.


Støvler til hverdagen, festivaler og små og store eventyr


Det ville være synd at ”spilde” et par kvalitetsstøvler fra Blundstone ved at sidde derhjemme og kukkelure. Tag derfor hellere på både små og store eventyr iført dine sko fra det tasmanske mærke. De er skabt til det.

Støvlerne bruges blandt andet flittigt af festivalgæster, som ved, at deres fodtøj både skal være komfortabelt og holdbart, når de drager afsted. Samtidig gør det ikke noget, at skoene tager sig godt ud, og derfor er Blundstone det perfekte valg. Støvlerne er behagelige at gå langt i, og du kan både danse, hoppe og feste i dem. Når de samtidig passer til næsten ethvert outfit, er der ikke mere, man som festivalgæst kan drømme om.

Ud over at du kan få glæde af støvler fra Blundstone, når du drager på festival, er de også ideelle til alverdens eventyr. Igen er det værd at fremhæve, at de er behagelige at have på i lang tid, og derfor kan du gå mange kilometer i dem. Hvad end du skal backpacke, på storbyferie eller på sheltertur, kan du derfor få glæde af de holdbare støvler.

På de mindre hverdagseventyr er Blundstone også en god følgesvend. Brug dem, når du skal lufte hunden, gå en tur på stranden eller til grillaften med vennerne. Kort sagt: Brug dem til alt det, som livet byder på.


Pas godt på dit fodtøj, og få glæde af det i mange år


Støvler fra Blundstone er produceret med fokus på høj kvalitet. Der bliver derfor udelukkende gjort brug af slidstærke materialer, herunder det bedste læder, som man kan støve op.

Selvom man fra producentens side har gjort sit for, at støvlerne holder længe, skal du også selv gøre en indsats, hvis du vil sikre dig, at du kan få glæde af dine Blundstone-støvler i mange år. Heldigvis er det let at pleje et par støvler fra dette mærke. Er de fremstillet i læder – som de fleste af støvlerne er – skal de blot rengøres og derefter have en omgang læderfedt. På den måde sikrer du, at læderet holder sig blødt og smidigt.

Efterhånden som dine støvler fra Blundstone ældes, vil de få et smukt patina-look, og nogle vil sågar hævde, at de bliver flottere med tiden. Vil du have støvler, der holder, og som du bliver ved med at holde af, skal du altså kigge nærmere på dette mærke.


Find dine nye yndlingssko


Du vil hurtigt bemærke, at mange af støvlerne fra Blundstone ligner hinanden. Mærket har fundet noget, der fungerer, så hvorfor lave det om? Dog vil du også bemærke, at støvlerne fås i mange forskellige farver og med forskellige detaljer. Når du kigger nærmere efter, er der altså alligevel stor forskel på de mange modeller.

I udvalget af Blundstone-støvler finder du mange styles i sort og brun, som er klassiske valg, når det kommer til læder. Elastikken på brandets populære Chelsea boots kommer dog i mange forskellige farver og mønstre, som sætter et unikt præg på støvlen. Ved at vælge en af disse modeller får du en klassisk støvle med et tvist.

Uanset om du går med en helt enkel og ensfarvet model eller vælger en udgave med lidt mere spræl, er der gode chancer for, at dine støvler fra Blundstone bliver dine nye yndlingssko. Deres høje kvalitet og den gode komfort gør dem til en sikker vinder, der kan bruges igen og igen.

Søger du som kvinde en lidt mere feminin støvle, kan du desuden finde modeller, der er lidt smallere, og som samtidig har en lille hæl. Disse er helt geniale at bruge på arbejde, hvis du gerne vil se smart og elegant ud, og hvis du samtidig også vægter komforten højt.

Tag et kig på det store udvalg af Blundstone-støvler her hos Miinto, og find det rette par for lige netop dig. Og kan du ikke beslutte dig, sladrer vi heller ikke, hvis du køber to.

Ryd alle filtre

Blundstone

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.