Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BOSS

BOSS tilbyder sofistikerede og moderne kollektioner med fokus på kvalitet og design for at skabe et formfuldendt look. Især BOSS herretøj har opnået en ikonisk status inden for modeverden på grund af sine skræddersyede jakkesæt og skjorter. Herrelinjen rummer dog også afslappede styles som poloer og shorts, og inden for herretøj får du ganske enkelt fingrene i en komplet garderobe til manden, der lever den moderne on-the-go livsstil. BOSS dametøj berører på samme vis alle områder af den moderne livsstil, og derfor finder du ligeledes alt fra formelle aften styles og businesswear til mere afslappede kreationer. Fælles for alle brandets styles er, der er lagt vægt på smukke, skræddersyede design. Lad dig inspirere af det forførende og eksklusive udvalg af BOSS hos Miinto.dk


BOSS Green og Orange er en del af BOSS


De populære BOSS Green og Orange athleisure styles, som før var selvstændige brands, er i dag en del af BOSS. Selvom BOSS siden begyndelsen har været kendt for at skabe eksklusivt businesswear til mænd og kvinder, rummer de i dag også de velkendte grønne og orange linjer. Se efter en grøn linje på mærkatet, hvis du ønsker deres klassiske fritidstøj, eller en orange linje, hvis du er på udkig efter athleisure-wear. Ud over BOSS-serien finder du HUGO-kollektionen, som er designet til dem, der har en individuel tilgang til stil, og HUGO tilbyder et komplet udvalg af skræddersyede og afslappede styles med en fashion-forward attitude. HUGO adskiller sig fra BOSS ved af skabe design til dem, der selv vil definere mode i stedet for at følge trends og tendenser.


BOSS – sofistikerede kollektioner til stilsikre mænd og kvinder


BOSS tilbyder businesswear og raffinerede casualwear kollektioner til den sofistikerede modeelsker, der ønsker at iklæde sig skarpe styles i høj kvalitet både ude og hjemme. Brandet når ud til mænd og kvinder, der har en forkærlighed for klassiske og stilrene styles, som stadig har et moderne touch. Designerne lægger stor vægt på pasforme og kvalitet, og derfor finder du styles skabt i et væld af eksklusive kvalitetsmaterialer og i pasforme, der fremhæver feminine og maskuline attributter på fornemste vis. BOSS er kendetegnet ved sublim kvalitet, skarpe snit og rene design, og det gælder både, hvis du har set dig lun på en skjorte, polo, kjole, nederdel eller måske et par stiletter eller businesssko.


Find BOSS styles til mænd og kvinder hos Miinto.dk


Uanset om du er på udkig efter en silkeblød BOSS skjorte eller en casual polo til mænd eller for den sags skyld et pencil skirt eller en etuikjole til kvinder, finder du det her på siden. Hos Miinto.dk tilbyder vi et skarpt udvalg af BOSS styles, og vi sørger løbende for at tilføje nye kreationer til vores udvalg, således du altid kan få fingrene i nye design fra det tyske modebrand. Du er altid sikret knivskarpe design hos BOSS, og selvom de bryster sig af enkle, klassiske og tidløse styles, finder du også de mere moderne og til tider iøjnefaldende kreationer, der afspejler tidens største trends og tendenser. Ud over HUGO og BOSS finder du BOSS Black Edition, som er en limited og eksklusiv kollektion af helt sorte design nummereret fra 1-10. I denne finder du alt fra en parfume til en lædernederdel, bluse, et par stiletter, et jakkesæt og en skjorte – alt sammen sort og derfor nemt at integrere i garderoben.

Ryd alle filtre

Boss

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.