Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BRAX

Brax designer modetøj med den kvalitets- og modebevidste kvinde i fokus. Brax har eksisteret siden 1888. Virksomheden producerer tøj med en mission om, at levere den højeste standard af kvalitet og pasform. Kollektionerne fokuserer på forbrugerens holdninger og ønsker til komfort og især jeans er Brax meget kendt for. Deres jeans findes i alverdens former og modeller, og er tit holdt i de klassiske mørke jeans farver, som du kan matche med lige hvad du ønsker i din garderobe. Med andre ord – Brax er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. Så fyld garderoben med lækre items fra Brax.

Fokus på kvalitet og pasform

Brax bukser omtales typisk som ’Tysk grundighed når det er bedst” da pasformen og kvaliteten altid er i højsædet. Den gode kvalitet gør at du kan nyde tøjet over en længere periode. Kollektionerne bugner af lækre items såsom bluser og busker/jeans. Derudover har produkterne tidløst og simpelt design, så du nemt kan matche tøj fra Brax til din nuværende garderobe. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Brax.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Brax. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

BRAX

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.