Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Bronx
Back

Bronx

Ordet Bronx byder på mange konnotationer til den fattige og berygtede New York-bydel af samme navn, men inden for modebranchen er Bronx synonym med en hollandsk producent af modesko. Den nuværende udgave af Bronx ledes af den verdenskendte designer Frits Dijkmans, hvis familie har været en del af den internationale modebranche i mere end 100 år. Derfor er Bronx et kendt navn inden for modebranchen, og brandet blev kåret til årets brand i 2004, 2005 og 2006. Succesen er et resultat af, at Bronx formår at designe sko med et europæisk look, som kendetegnes ved unikt design, flair og god kvalitet. Derfor er Bronx et populært brand i mere end 40 lande over hele verden, hvor brandets modesko sælges i et stort udvalg af modebutikker.

Find de nyeste trends i skobranchen

Kendetegnende for modesko fra Bronx er den tætte forbindelse til de nyeste trends i modebranchen, hvorfor damesko og -støvler fra Bronx altid matcher de dominerende strømninger i modeindustrien. Derfor er produktsortimentet hos Bronx stort og mangfoldigt, og brandets unikke kollektioner består af modesko, støvler, sandaler og stilletter, som er udført i lækker kvalitet og med stor fokus på komfort. Med andre ord – sko fra Bronx er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af komfortable og moderigtige sko til kvinder fra Bronx. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

36 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1