Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar er en dansk producent af modetøj til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som blev lanceret midt i 90´erne. Brandet er grundlagt af to brødre, som har formået at skabe et unikt dansk brand ved at kombinere et internationalt look med skandinaviske designdyder. Derfor står Teis og Bjørn Bruun i dag i spidsen for et brand med en stor international fanskare, og Bruuns Bazaar var det første danske brand, som blev en del af modeugen i Paris. Med andre ord – Bruuns Bazaar er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe.

En international modevirksomhed

Bruuns Bazaar er et populært brand over det meste af verden, og brandets kollektioner af unikt og lækkert herre- og dametøj sælges i mere end 30 lande, samtidig med at brandet har åbnet 15 konceptbutikker, som er fordelt over hele Skandinavien. Derfor er Bruuns Bazaar synonym med en international modevirksomhed, som formår at berige modeelskere over hele verden med et stort og mangfoldigt udvalg af lækkert modetøj, sko og accessories – herunder tørklæder, solbriller, jeans, jakker, skjorter, læder- og strikvarer. Med andre ord – Bruuns Bazaar er garant for et mangfoldigt produktsortiment, som er karakteriseret ved elegant og sofistikeret design med et casual look. Derudover er Bruuns Bazaar synonym med stilrene og klassiske linjer, som kombineres med unikke og lækre detaljer. Derfor er modetøj fra Bruuns Bazaar perfekt til den dynamiske og karismatiske mand eller kvinde med en unik sans for mode, som søger et brand, der på bedste vis formår at kombinere traditionelt design med de nyeste trends i modebranchen.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Bruuns Bazaar. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

123 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2