Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BUFFALO

Buffalo er et tysk brand med en superevne til at lancere nye sko, der tager unge modeelskere med storm – de kendte Buffalo-støvler var et must i 90’erne. Da det tyske brand blev skabt tilbage i 1979, var det salg af importerede støvler, der udgjorde kernekompetencen, men meget er sket siden.

I starten af 80’erne kom den første sko fra Buffalo på gaden, og siden fulgte lanceringen af en lang række af sko og støvler. Vi vil gå så langt at sige, at Buffalo gennem årene har skabt et stykke ikonisk modehistorie med sine eksperimenterende sko. Hos Miinto har vi samlet et solidt udvalg af Buffalo-sko, så du kan iklæde dig de karakteristiske statementsko.


Buffalo sætter standarden for skomoden


I 1979 var det cowboystøvler, brandet Buffalo skabte, og de blev hurtigt populære ud over Tysklands grænser i lande som Frankrig, Storbritannien, Australien, Holland og USA. Sidenhen har Buffalo produceret sko i en bred vifte af design, der har sat standarden for skomoden. Brandet har aldrig været bange for at skille sig ud eller forsøge sig med unikke, moderne trends, der deler vandene. Med en blanding af sportssko og plateau blev en trend skabt i 80’erne.

Man kan også roligt sige, at de fede Buffalo-sko med plateau var unikke og noget helt for sig selv dengang i 80’erne. Hurtigt blev de ekstremt populære i gadebilledet og et fast inventar i unge piger og kvinders skoskab. En ny og ekstravagant trend, som ikke var til at komme udenom. Og det blev starten på brandets store succes. I løbet af 80’erne og i starten af 90’erne steg Buffalo i graderne, og nye kollektioner var at finde i modebutikker over store dele af verden, men det helt store gennembrud kom i 1995. Dette år lancerede det tyske brand den kendte Buffalo-støvle, og den blev et hit hos fashionistaer og trendsættere overalt – samt hos store stjerner såsom Spice Girls, Madonna og ’N Sync.

I dag er Buffalo stadig et populært brand, og det tyske brand sender nye kollektioner på gaden to gange årligt. Disse kollektioner byder på et stort udvalg af støvler, modesko, pumps, ballerinaer, sandaler og sneakers, der fusionerer de nyeste trends med brandets look. Buffalo er også garant for accessories såsom tasker, men det er udvalget af modesko, der er forcen hos det tyske brand. Det kan vi hos Miinto godt forstå, for Buffalos måde at præge 80’erne og 90’ernes mode på er ikke til at tage fejl af.


Sko, der sætter gang i festen


Siden 80’erne og 90’erne har du kunnet være sikker på, at bærer du et par Buffalo-sko, vil du indtage rummet med stil. Skoene er perfekte for dig, der gerne vil rette opmærksomhed mod fodtøjet og løfte dit outfit på et splitsekund. Og det er uanset, om du vælger de klassiske sko med plateau eller et par fede støvler eller pumps. Dog kan man vist roligt sige, at hvis du ønsker at komme op i højden, er Buffalo-sko det oplagte valg. Med Buffalos plateausko kan du endda danse hele natten til din yndlingsmusik uden at blive kvitteret med vabler og ømme fødder.

Buffalo-skoene fås i et væld af farver. Lige fra de klassiske sorte og hvide til de mere vovede farver og med fede mønstre. Prøv dig frem med de forskellige modeller og farver og se, hvilke der vil passe perfekt hjem i din garderobe. Vi har samlet alt det bedste, når det gælder Buffalo-sko, her på siden. Så om du leder efter lækre sandaler til sommermånederne eller nogle sko med højt skaft, der kan befærde sig gennem sne og slud, er underordnet. Du finder det hele her. Så tag et kig, og bliv inspireret til, hvilke sko du skal klikke hjem næste gang.

Ryd alle filtre

Buffalo

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.