Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Buffalo (15)

Buffalo er et tysk brand med en super evne til at lancere nye sko, der tager unge modeelskere med storm – de kendte Buffalo-støvler var et ´must´ i 90´erne. Da det tyske brand blev skabt tilbage i 1979, var det salg af importerede støvler, der udgjorde kernekompetencen, men meget er sket siden. I starten af 80´erne kom den første sko fra Buffalo på gaden, og siden fulgte lanceringen af en lang række af sko og støvler.

Og det blev starten på brandets store succes. I løbet af 80´erne og i starten af 90´erne steg Buffalo i graderne, og nye kollektioner var at finde i modebutikker over store dele af verden, men det helt store gennembrud kom i 1995. Dette år lancerede det tyske brand den kendte Buffalo-støvle, og den blev et hit hos fashionistaer og trendsættere overalt – samt hos store stjerner såsom Spice Girls, Madonna og N´Sync.

I dag er Buffalo stadig et populært brand, og det tyske brand sender nye kollektioner på gaden to gange årligt. Disse kollektioner byder på et stort udvalg af støvler, modesko, pumps, ballerinaer, sandaler og sneakers, der fusionerer de nyeste trends med brandets look. Buffalo er også garant for accessories såsom tasker, men det er udvalget af modesko, der er forcen hos det tyske brand. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

15 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands