Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BUKELA

Er du på jagt efter feminint fodtøj, der oser af attitude, bør du kigge nærmere på danske Bukela. De skaber nemlig moderigtige sko til kvinder, som foretrækker at fokusere på skønhed i stedet for aktuelle modediller.

Det forførende brand blev grundlagt i 2008 af Birthe Didriksen, som ønskede at skabe moderigtigt fodtøj med et twist. Visionen bag Bukela er at hylde kvinders uafhængighed, og det gør de ved at designe sko, der oser af selvtillid og feminine vibes. For designeren handler det om at skabe unikke sko, som vil få en særlig plads i kvinders garderobe og tilføre lidt kant og attitude. Der er ingen tvivl om, at Bukela har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på de internationale modescener. Det betyder dog ikke, at de lader sig diktere af nutidige trends og tendenser. Tværtimod. Det skønne brand henter blot inspiration og skaber derudfra deres helt egne unikke designs ved at eksperimentere med alt fra snit til former, farver og prints.


Føl dig feminin og sexet med sko fra Bukela


Brandet stræber efter at skabe særegnede designs til den moderne og stilsikre kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil gennem valget af fodtøj. Enkelthed og eksklusive detaljer er kernen i alle deres styles, og de formår på fineste vis at kombinere den skandinaviske minimalisme med det mere vovede og uslebne. Uanset om du har set dig lun på et par støvler, sandaler eller stilletter, er du garanteret kvalitetssko udarbejdet i smukt læder samt spændende farver og prints. Fælles for deres mange styles er, at de kombinerer det rå med det feminine, og det vovede med det elegante, så du kan føle dig både feminin og sexet på én og samme tid.

Eftersom Bukela ikke lader sig diktere af det eksisterende modebillede, møder du en række nyfortolkninger af klassiske designs, hvor fokus i særdeleshed har været på at tilføre unikke detaljer eller et skævt twist. Deres skarpe øje for detaljer samt farve- og printkombinationer betyder, at sko fra Bukela ikke bare er sko. Det er fodtøj med attitude, som både understreger din stil og din personlighed.


Kvalitetssko til den stilsikre kvinde


Med Bukela er du garanteret elegante og feminine sko i skønne kvalitetsmaterialer. Især læder og ruskind er gennemgående materialer, som pryder samtlige støvler og sandaler. Dog arbejder de også med en række andre materialer, så deres mange forskellige prints kan skinne igennem på allerbedste vis. Hvad end du er på udkig efter et par afdæmpede støvler i læder eller et par vovede leopard sandaler, kan du vide dig sikker på, at de er skabt i udsøgte materialer. Intet er overladt til tilfældighederne, og selv den mindste detalje er der kræset om.

Bukela besidder en enorm detaljerigdom, hvilket gør deres designs særegnede og attraktive blandt mange kvinder. På deres ruskindsstøvler finder du eksempelvis unikke udskæringer, på deres mange stilletter og sandler finder du alt fra frynser til pompom’er eller rå metalspænder. Alt i alt er der tale om et brand, der tør at udfordre de gængse designkonventioner og ikke lader sig diktere af trends og tendenser, som florerer i modebilledet.

Ryd alle filtre

Bukela

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.