Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BUNDGAARD

Bundgaard er et dansk brand med speciale i produktion af sko, sandaler og støvler til piger og drenge i alle aldre, og brandet er lanceret af fodtøjsgiganten Sanita. Sanita har en lang og stolt tradition for design og produktion af fodtøj, og Sanita er en af Danmarks ældste fodtøjsproducenter. Sanita er verdenskendt for solidt og ergonomisk fodtøj, og Bundgaard er ingen undtagelse. Derfor er børnesko, sandaler og støvler fra Bundgaard altid garant for fodtøj i god kvalitet, som yder stor komfort. Derudover er Bundgaard karakteriseret ved cool og trendy pige- og drengesko, der er et ideelt match til enhver ung trendsætter.


Forkæl de kære små


Bundgaard er garant for stor bevægelsesfrihed og unikt håndværk, samtidig med at brandet formår at designe smarte og trendy drenge- og pigesko. Derfor er Bundgaard synonym med konceptet ´value for money´, og brandet burde stå højt på ønskelisten, når der skal investeres i nye børnesko, sandaler eller vinterstøvler. Med andre ord – sko fra Bundgaard er et must-have til dit barns garderobe. Så forkæl dit barn med kvalitetssko fra Bundgaard.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af børne- og babysko fra Bundgaard. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Bundgaard

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.