Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Busnel

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BUSNEL

Busnel repræsenterer det tidsløse, klassiske og sofistikerede look. Sailor jakken er deres signatur style, der med sin flotte pasform både er praktisk og stilfuld på en og samme tid. Jakken fås i mange farver, alle har dog de store guldknapper, som er en tilbagevendende detalje på mange af Busnel’s produkter. Designet kombinerer det sofistikeret Paris-look med det maritime sejler look, hvilket er et gennemgående tema i alle deres kollektioner. Kvaliteten af tøjet er altid helt i top, hvilket betyder at det holder år efter år. Det samme gælder for designet, som takket være sit tidsløse design er meget svært at blive træt af. Er du til lækre varme farver som navy, brun, nude, beige og creme, så er Busnel helt sikkert et mærke for dig.

Klassiske designs

Da Busnel er kendetegnet ved at lave tidsløse klassiske styles, gør det også, at dine køb vil kunne bruges sæson efter sæson, da de ikke sådan går af mode. Derudover er produkterne produceret i lækre materialer, så du får fremragende kvalitet – dette gør du kan nyde tøjet på længere sigt. Så står du og mangler et par busker, t-shirt, top, kjole, nederdel eller lign. så er Busnel et godt valg, hvis du vil have klassiske design og god kvalitet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Busnel. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Busnel

Side 1 Af 3