Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

BY FAR

Er du vild med sko og tasker i lækre design? Så vil du formentlig hurtigt forelske dig i det fremadstormende brand By Far. By Far, der er et populært modebrand fra Bulgarien, formår nemlig at samle alt det bedste fra 90’erne med smarte og nutidige detaljer. Her på siden finder du et stort udvalg af eftertragtede sko og tasker, der virkelig kan tilføje et kreativt strejf til din personlige stil.

Med By Far får du en unik mulighed for at skille dig positivt ud fra mængden. De mange flotte sandaler og støvler giver blikfang, og skoene er derfor ret skønne at kigge på, men også at have på. Det bulgarske brand fremstiller nemlig udelukkende fodtøj, som du vil elske at have på i lang tid. Glem derfor alt om stiletter, der gnaver. Når du shopper By Far, finder du et eksklusivt sortiment af sko, som du vil nyde at have på igen og igen.


Stort udvalg af smarte tasker og sko med 90’er-vibe


Hos Miinto er vi vilde med de kreative kollektioner fra By Far, der minder os om nogle af de mest nostalgiske trends fra 90’erne. De mange feminine detaljer, flotte farver og materialer af høj kvalitet er med til at gøre udvalget til noget helt specielt. By Far klæder enhver kvinde, der har lyst til at give sin personlige stil et ikonisk touch. Med en farvestrålende taske i læder kan du eksempelvis hurtigt tilføje noget særlig elegant til resten af dit outfit.

Håndtasken er blevet moderne som aldrig før, og du kan uden problemer bruge den både på arbejde og til festlige begivenheder. Her bliver den dit personlige item, og du kan derfor med fordel vælge en taske, som passer til din personlighed. Når du kigger på By Far, har du rig mulighed for at finde en flot, smart dametaske. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor kreativ, anderledes eller ikonisk din taske skal være. Du har nemlig rigtig mange muligheder for lækkert tilbehør med By Far.


Shop By Far hos Miinto allerede i dag – og få hurtig levering


By Far passer til både hverdag og fest. Hvis du eksempelvis vil krydre hverdagsoutfittet med en lækker støvle, findes der rigtig mange flotte modeller i læder. Netop læder er et gennemgående materialevalg hos det anerkendte brand, men der findes vel i virkeligheden heller ikke noget bedre end fodtøj i et imponerende materiale. Skoene er samtidig fremstillet med forskellige hælhøjder, så du altid kan finde fodtøj, der passer til dine ønsker og behov.

Skal du til en sommerfest, kan du med fordel kigge efter sandaler fra By Far. Her findes der blandt andet rigtig mange modeller uden hælremme, der gør dem rigtig nemme at gå i. Du undgår samtidig, at sandalerne strammer unødigt om foden. By Far er særlig kendt for produktionen af sine karakteristiske sandaler, der både er inspirerende, moderne og bare helt i særklasse.

Har du fundet dine favoritprodukter fra By Far, kan du med fordel shoppe hos os allerede i dag. Hos Miinto tilbyder vi nemlig hurtig levering, så du kan få glæde af dit køb allerede inden for en-fem hverdage.

Ryd alle filtre

By FAR

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.