Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

By Malene Birger

Lad dig forføre af Malene Birgers skønne univers, der rummer klassiske styles med en kunstnerisk vinkel. By Malene Birger er et dansk brand, som har opnået stor international succes med dets grafiske udtryk, nordiske silhuetter og spændende kontraster.

By Malene Birger er et modebrand, der skaber unikke kreationer med afsæt i den skandinaviske og nordiske mode. Det moderne og tidløse brand startede op i København i 2003, hvor ønsket om at skabe klassisk modetøj til kvinder med en twist for alvor blev realiseret. Hos Malene Birger er der ingen slinger i valsen, og hun formår sæson efter sæson at skabe unikke klassikere, der pryder mange klædeskabe rundt om i verden. Visionen bag det populære brand er at skabe eksklusivt modetøj, som kvinder både kan iklæde sig på rejser, på arbejde, i byen og til mere festlige anledninger. Kort sagt, når du investerer i kreationer fra skønne By Malene Birger, er du sikret alsidige kjoler, nederdele og bluser, der kan styles op og ned efter anledning.

Skab et stærkt og eftertragtet look med By Malene Birger

Malene Birger gik for mere end 15 år siden i gang med at designe modetøj til den moderne kvinder, der lever og ånder for mode helt ud til fingerspidserne. I løbet af kort tid blev By Malene Birgers kollektioner hovedaktører på den danske modescene, hvor andre anerkendte designere og modeelskere sendte lange blikke efter de eksklusive styles. Når du iklæder dig kreationer, Malene Birger står bag, vil dit udtryk få kant med fede prints og unikke snit, og du vil føle dig både eftertragtet og attraktiv. Med dette brand kan man tale om, at du er ”dressed for succes”, og hendes skandinaviske minimalisme i kombination med feminine prints og maskuline snit, giver dig et look, der oser af selvtillid. Selvom Malene Birger trådte tilbage i 2014, har andre designere formået at kombinere brandets unikke æstetik med hverdagens krav. I dag er det Creative Director, Mathilde Torp Mader, som skaber et intelligent look med glædesfyldt elegance.

Et skandinavisk udtryk med en twist af varmere himmelstrøg

Med By Malene Birger er du garanteret stilsikre klassikere som skjorter, T-shirts og nederdele i helfarver, der kan kombineres med et væld af andre styles. Dog skaber det danske modehus også mere avantgarde og vovede designs, der oser af varmere himmelstrøg. De henter blandt andet inspiration fra rejser rundt omkring i verden, hvor de besøger markeder, museer og vintagebutikker. Denne tilgang til designudvikling er eksperimenterede og kreativ, og derfor får du altid unikke styles som kjoler og bluser med en lille historie bag. Brandets seneste kollektion er nemlig inspireret af brasilianske Sao Paolo, hvilket tydeligt ses i brugen af farver, mønstre og prints, der leder tankerne på den kontrastfyldte storby og den mangfoldige regnskov. Uanset hvad du har set dig lun på i By Malene Birgers skønne kollektioner, er der kræset for materialer i høj kvalitet. De er kompromisløse, når det kommer til valg af materialer, og de ønsker, at modebevidste kvinder iklæder sig deres styles mange år frem. Det kræver dog også, er der er kælet for lækre materialer, der holder pasformen og får prints og unikke detaljer til at skinne endnu mere igennem. Og netop dette er noget, som By Malene Birger prioriterer i deres design- og udvælgelsesprocessor.

Filter

421 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5