Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BY MALENE BIRGER

Det er svært at sige dansk design uden også at sige By Malene Birger. Brandet har nemlig manifesteret sig solidt i det danske modebillede igennem de sidste to årtier, og i dag er det ikke til at komme udenom.

Hvis du ligesom os har kastet din kærlighed på det danske brand og det stilrene, skandinavisk inspirerede designunivers, kan du se Miintos store udvalg af styles og items fra By Malene Birger nu. Du kan klikke dine favoritter hjem allerede nu ved at scrolle gennem Miintos udvalg.By Malene Birger – to årtier med eksklusive stylesBy Malene Birger har tegnet det danske modebillede siden 2003, hvor brandet så dagens lys for første gang. Siden da har det været svært at komme uden om det danske modehus, og der er da heller ikke mange danske modeinteresserede, der ikke kan spotte By Malene Birgers mønstrede items på lang afstand.

By Malene Birger er nemlig kendt for de karakteristiske, grafiske mønstre, der på én gang både er minimalistiske, har klare referencer til de skandinaviske stilrene linjer og på samme tid har en underliggende vibe af noget sprælsk og tilnærmelsesvist eksotisk.

Hos By Malene Birger har man nemlig formået at mestre den kunst, det er at få kvalitet, design, minimalisme og mønstre til at gå op i en højere enhed. Items som tasker og accessories fra By Malene Birgers skiller sig ud ved at være nemme at spotte i gadebilledet, samtidig med at både tasker og accessories er minimalistiske. Denne balance er det meget få, der mestrer, men det gør By Malene Birger, og det i sig selv er et stort kvalitetsstempel af det danske brand.Shop mode og luksus til fair priserSelvom mange forbinder By Malene Birger med høj kvalitet, luksus og smukt dansk design, er priserne hos det danske brand ikke strøget helt til tops sammen med populariteten. Tværtimod vil du opleve, at du kan shoppe masser af items til fair og gode priser, hvor rigtig mange kan være med, uden at budgettet vælter fuldkommen i månedsvis.

Der er ingen tvivl om, at du betaler du for kvalitet og design, men du betaler ikke overpris, og det er med til at gøre brandet elsket i både ind- og udland. Når du scroller igennem Miintos udvalg af tasker, accessories og tøj fra By Malene Birger, kan du se alle priser og opdage, at du får rigtig meget for pengene, når du klikker varer hjem fra det danske brand. Det gælder, både når det kommer til design, kvalitet og brand value.Mere end accessoriesMange har tendens til automatisk at tænke i tasker og accessories, når snakken falder på By Malene Birger. Det danske brand er dog mere end tasker og accessories, og du kan derfor også tilføje lækker strik, tøj, jakker, træningsudstyr og andre lækre varer, når du shopper By Malene Birger hos Miinto.

Det er dog ikke noget tilfælde, at tankerne ofte automatisk henledes på tasker og accessories, når det danske mærke er emnet for samtalen. Brandet står nemlig bag den efterhånden ret ikoniske shopper-taske, som du elegant, stilfuldt og let kan smide over armen, når du er på vej på studie, job eller er på vej ud ad døren for at mødes med venner og familie.

Ryd alle filtre

By Malene Birger

Side 1 Af 5