Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BY MALINA

By Malina er et skandinavisk modebrand til kvinder, der gerne vil skille sig ud og udtrykke sig selv. Brandet er især kendt for sine mange ekstravagante mønstre og syninger, som giver et helt unikt udtryk i det, der kaldes ”sofistikeret femininitet”. Dermed vil By Malina bryde med den klassiske skandinaviske minimalisme, som har præget modebranchen i de nordiske lande i lang tid. I stedet får du spraglede design med masser af unikke mønstre, som skaber blikfang og giver kant til dine looks.


Visionen og historien bag By Malina


By Malina blev grundlagt i 2010 af svenske Malin Ek Andrén, som kommer fra en baggrund med en international designuddannelse. Hun har brugt mange år på at rejse rundt i verden, hvor hun har fundet inspiration til det unikke brand By Malina. Hun så en mangel på farver og mønstre i den skandinaviske modebranche og satte sig for at udfordre måden, kvinder i Norden klæder sig på. Med ønsket om at give kvinder en mulighed for at udtrykke deres femininitet på en ny måde har hun skabt og formet By Malina.

By Malina har vokset sig større og større i Skandinavien og er i dag et af de foretrukne brands for kvinder, der gerne vil udtrykke sig med masser af farver og mønstre i deres tøj. I dag forhandles tøjet hos mere end 200 forhandlere i verden, mens der også sælges tøj i butikken i Stockholm. Visionen har altid været at få kvinder til at føle sig unikke i deres klæder og at lade deres personlighed skinne igennem. Det har i den grad været nøglen til deres succes, at By Malina har turdet skille sig ud fra mængden og gå i en ny og anderledes retning.


Unikke design til alle lejligheder


Hos By Malina skaber de unikke design, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan både finde simple og elegante kjoler og nederdele til hverdagens looks og det mere spraglede og ekstravagante tøj til særlige lejligheder. Fælles for alle design er, at de giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden og skabe et unikt tvist til dine outfits. Så uanset om du skal have lidt ekstra farve og kulør på outfittet til kontoret eller til en fest, er der noget at komme efter hos By Malina.

Der lanceres løbende nye kollektioner med inspiration fra forskellige kulturer og trends. Uanset hvilken kollektion du køber fra, kan du være sikker på at få fingrene i helt særlige og spraglede design med hver deres unikke mønstre og pasformer. Der er altid noget nyt at se frem til, når man browser rundt i tøj fra By Malina, hvor fantasien får lov til at få frit løb. Så følg med her på siden, og lad dig inspirere til nye spændende looks.


Skil dig ud til festen


By Malina har et særligt fokus på at skabe farverige og iøjnefaldende design til de store begivenheder i livet. De har en mission om at blive det førende brand inden for modetøj til festlige begivenheder såsom bryllupper og fester. By Malina er allerede godt på vej mod dette med deres særlige design, som virkelig får dig til at skille dig ud, når du skal i byen. Så vær modig, find din indre styrke og vælg By Malina, når du skal finde tøj til den næste store begivenhed.


Om Miinto


Miinto blev skabt i 2009 med målet om at hjælpe lokale modebrands til at nå ud til flere kunder i landet. Vi startede i Danmark og har senere udvidet til 14 forskellige markeder. I dag kan vi derfor tilbyde vores partnere en langt større kundebase, så de kan nå ud til langt flere kunder og opnå en større synlighed og omsætning.

Vi fokuserer på at skabe samarbejde med lokale brands, som producerer og designer modeartikler af høj kvalitet og med eksklusive design. Vi håndplukker nøje, hvem vi vil samarbejde med, da vores kunder er modebevidste og stiller høje krav, når de vælger deres næste stykke tøj eller tilbehør. Netop dette lever By Malina op til, da de leverer eksklusivt modetøj til den modebevidste forbruger.


Vi vokser sammen med vores partnere


Vi stiller krav til vores partnere, når vi udvælger dem. Det gør vi for at sikre, at du kan få adgang til det skarpeste udvalg af modetøj på vores hjemmeside. Vi ved, at du selv stiller krav og har visse forventninger, når du vælger dine næste outfits, og det forpligter os til at være skarpe, når vi vælger vores samarbejdspartnere.

Vi fokuserer samtidig på at hjælpe de lokale brands, som vi samarbejder med. På den måde kan vi støtte op om de mindre, men stadig eksklusive, modebrands, som leverer luksuriøse og unikke modeartikler. Med vores platform får de adgang til vores store kundebase, og det skaber synlighed i en branche, som er præget af hård konkurrence om forbrugernes opmærksomhed. Vi hjælper også vores partnere med at vokse og komme med på den digitale rejse via deling af data og adgang til værktøjer. For at vi selv kan vokse, er det nemlig altafgørende, at vores partnere vokser.


Vi bekæmper aktivt overproduktion i modebranchen


Modebranchen har i mange år været præget af uhensigtsmæssige og skadelige produktionsforhold. Der har været alt for meget fokus på at skabe nye trends, nye kollektioner og nyt salg til forbrugerne. I de seneste år er der kommet mere fokus på, hvordan vi kan skabe en bæredygtig modebranche, hvor de negative konsekvenser af produktionen nedbringes. Det støtter vi op om her hos Miinto.

Vi arbejder fokuseret på at bekæmpe overproduktion i modebranchen, et af de helt store problemer i industrien. Vi opfordrer aldrig vores partnere til at producere ekstra varer til deres lagre, men fokuserer i stedet på at sælge de varer, som allerede er produceret, og som er klar til at blive sendt ud til kunderne. Vi har ikke selv noget varehus, så når du bestiller, får du varen direkte fra den partner, du har valgt at købe hos. På den måde bidrager vi til at forhindre overproduktion hos vores partnere og skubber dermed branchen i en mere bæredygtig retning.

Ryd alle filtre

By Malina

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.