Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

b.young

B.young er et dansk modebrand, som blev grundlagt tilbage i 1991 i Vejle. Fra begyndelsen har brandet skabt kommerciel mode til kvinder over hele verden på lige fod med Vero Moda og Only. B.young er til stede på mere end 30 markeder, og deres primære fokus er at skabe kvalitetsdesign, hvor kvinder får stor værdi for pengene. Brandet har fingeren på pulsen, og de ved, hvad der rør sig på den internationale modescene. Derfor er du også garanteret moderne og stilsikre styles, der oser af nutidens trends og tendenser. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af B.young, og uanset om du er på udkig efter en kjole, et par bukser, en strik, en bluse eller en nederdel i feminine og stilfulde design, kan du finde inspiration her på siden.

Få fingrene i moderne og trendy design hos b.young

B.young brænder for mode, og de brænder for at skabe moderigtige og trendy design til den stilbevidste kvinde. Kvaliteten og essensen i brandet opstår i deres opmærksomhed og sans for detaljer i samtlige kollektioner. Hvert år lancerer B.young seks kollektioner, som hver sæson skriver sig ind i en ny trendhistorie. Fra det første strejf af forår til de hotteste og mest funklende stilarter til jul og nytår. Brandet tilbyder ganske enkelt en komplet garderobe året rundt, og ud over de mere særprægede design finder du et komplet udvalg af basic styles til garderoben. Med B.young er du ganske enkelt dækket ind året rundt, og hvad enten du er i gang med at opbygge en basisgarderobe eller supplere din basisgarderobe med iøjnefaldende styles, kan du finde inspiration hos b.young.

Er du en vaskeægte b.young kvinde?

B.young kvinden har gang i en masse ting, og hun er altid på farten. Det gælder både på jobbet og privat. Det stiller naturligvis også en række krav til modetøj, da hun indimellem skal direkte fra job til festlige anledninger og vice versa. B.young blander sin hverdag med familie, karriere og venner, og hun er bevidst omkring sit udseende og går hverken på kompromis med komfort eller kvalitet. Kollektioner fra det skønne modebrand giver hende ganske enkelt mulighed for at blande det feminine med det cool og det iøjnefaldende med det enkle. B.young kvinden har hele tiden en finger på pulsen og ønsker hele tiden at blive inspireret. Netop derfor holder hun sig løbende opdateret på sociale medier, på blogs og i online magasiner, således hun altid ved, hvad der rør sig i modebilledet. B.young skaber alsidig og brugbar mode, og de designer modetøj, der passer til en livsstil med en masse fart på, og derfor er den gode komfort også i højsædet.

Lad dig inspirere af komfortable og moderigtige styles hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk er vi vilde med B.young. Brandet skaber nemlig styles, som er behagelige at have på, samtidig med de ser skønne ud og afspejler det nutidige modebillede. Kombiner eksempelvis en feminin kjole med en chunky strik og et par støvler for et afslappet og edgy hverdagslook, eller ifør dig en funklende festkjole og spice den endnu mere op med et par fine stiletter og accessories, således du er klar til at indtage dansegulvet. Vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg af B.young bukser, bluser, kjoler, strik, skjorter og meget, meget mere, således du altid kan få fingrene i moderigtige styles lige til døren.

Filter

126 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2