Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

b.young (71)

Hos b.young har de et ønske om at gøre det nemt for den moderne kvinde at udfolde sin personlige stil. De balancerer det feminine og det rå, og de følger tidens trends, så du altid kan være med på noderne.

Den moderne kvinde har typisk et hektisk liv fyldt med alverdens gøremål, forpligtelser og fornøjelser. Dette er de klar over hos b.young, og derfor gør de også meget ud af at skabe alsidig og brugbar mode. De vil designe tøj, der passer til en livsstil med masser af fart på, og derfor er den gode komfort også i højsædet for dette brand. De skaber items, der er behagelige at have på, og som derfor ikke kommer til at holde dig tilbage – uanset hvad dagen måtte bringe.

Hos b.young går det cool og det feminine hånd i hånd

Med modetøj fra dette danske brand får du femininitet med kant. Det cool og det kvindelige bliver balanceret på fineste vis i alle deres mange kreationer. Det giver dig mulighed for at fremhæve det ene eller det andet afhængigt af din personlige stil og af lejligheden.

Kombinerer du eksempelvis en af deres mange kjoler med en chunky striktrøje og læderstøvler, får du et afslappet og edgy hverdagslook. Bruger du derimod kjolen sammen med fine stiletter og lækre smykker, er du klar til at indtage dansegulvet. Du kan altså style tøjet op og ned, som det giver mening for dig.

Kvalitet og komfort til moderne kvinder

Med mange forskellige ting på programmet er det vigtigt for den moderne kvinde at kunne iklæde sig behageligt tøj, som ikke holder hende tilbage. Derfor er netop komforten også i højsædet hos b.young. De har en afslappet tilgang til kvindemode, og derudover har de fokus på den gode kvalitet. Dette bidrager yderligere til, at det er tøj, der passer til den travle kvindes livsstil.

Med tøj i et komfortabelt fit bliver det nemt at gå enhver dag selvsikkert i møde. Med alt lige fra nederdele til jeans, toppe og jakker, hvor der er gjort noget særligt ud af komforten, kan du let som en leg style et skønt outfit med b.young. Et outfit, der både er en fryd for øjet, og som samtidig er en fryd at have på grundet god pasform og god kvalitet.

Trendbaseret brand med 6 årlige kollektioner

Vil du have fat i de største nye trends, er b.young værd at kigge nærmere på. De har et fast øje rettet imod den internationale modescene, og de har altid fingeren på pulsen i forhold til nye, spændende strømninger. De sætter en dyd i at kunne levere de vigtigste trends til dig i en fart, så du kan være med på diverse modebølger.

Derfor lancerer b.young også hele 6 kollektioner hvert eneste år. Dermed er der altid nye styles at finde i udvalget fra dette brand. Deres kollektioner er bygget op omkring sæsonens farver, nye tendenser og naturligvis de styles, der er relevante i forhold til årstiden. Derudover kan du også altid finde et bredt sortiment af lækre basisprodukter fra dette brand. Dette er evergreens, enhver kvinde bør have i sit klædeskab, og som kan benyttes gang på gang.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

71 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands