Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Calida

Calida
Calida er et schweizisk brand, og brandet er lanceret af modekoncernen Calida Group, som også står i spidsen for lingeri-brandet Aubade. Calida har været en del af modebranchen i mange år, og det schweiziske brand er synonym med et stort udvalg af basisvarer og lingeri – i 2008 lancerede Calida også en kollektion med swimwear, der appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder.

Calida er også garant for basisvarer til mænd såvel som drenge og piger, men brandet nyder stor popularitet for en unik evne til at berige fashionistaer over hele verden med et spændende udvalg af basisvarer og lingeri – Calida har salg til mere end 70 lande over hele verden. Designstilen hos Calida er kendetegnet ved et feminint og elegant look, som tilfører et forførende touch til enhver fashionista.

Calida har meget mere at byde på end feminint og elegant design, da det schweiziske brand også er karakteriseret ved en stor fokus på kvalitet. Derfor er lingeri, undertøj, nattøj og basisvarer fra Calida udført i kvalitetsmaterialer, hvorfor produktsortimentet er beriget med en fremragende pasform, der fremhæver brandets feminine stil.

Calida appellerer til fashionistaer i alle aldre, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller design, og brandets store produktsortiment byder på et væld af lækre produkter – stor kvalitet og unikt design er en garanti hos Calida. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.