Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Calida (15)

Calida
Calida er et schweizisk brand, og brandet er lanceret af modekoncernen Calida Group, som også står i spidsen for lingeri-brandet Aubade. Calida har været en del af modebranchen i mange år, og det schweiziske brand er synonym med et stort udvalg af basisvarer og lingeri – i 2008 lancerede Calida også en kollektion med swimwear, der appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder.

Calida er også garant for basisvarer til mænd såvel som drenge og piger, men brandet nyder stor popularitet for en unik evne til at berige fashionistaer over hele verden med et spændende udvalg af basisvarer og lingeri – Calida har salg til mere end 70 lande over hele verden. Designstilen hos Calida er kendetegnet ved et feminint og elegant look, som tilfører et forførende touch til enhver fashionista.

Calida har meget mere at byde på end feminint og elegant design, da det schweiziske brand også er karakteriseret ved en stor fokus på kvalitet. Derfor er lingeri, undertøj, nattøj og basisvarer fra Calida udført i kvalitetsmaterialer, hvorfor produktsortimentet er beriget med en fremragende pasform, der fremhæver brandets feminine stil.

Calida appellerer til fashionistaer i alle aldre, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller design, og brandets store produktsortiment byder på et væld af lækre produkter – stor kvalitet og unikt design er en garanti hos Calida. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

15 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands