Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Campomaggi

Har du også en forkærlighed for italienske lædertasker i unikke vintagelooks, bør du kigge nærmere på Campomaggi. Det italienske brand skaber nemlig udsøgte tasker til både mænd og kvinder i tidløse og klassiske designs, som hurtigt bliver en favorit i garderoben.

Campomaggi så dagens lys i år 2000, hvor Marco Campomaggi skabte en kollektion af lædertasker, der i al sin enkelthed var små kunsthåndværker med vintagelook. Denne designtilgang er karakteristisk for det italienske brand, og de lægger vægt på at skabe tasker, der ikke følger sæsonens trends og tendenser. De ønsker derimod at skabe elegante tasker i tidløse designs, som over tid stiger i værdi. Historien bag det populære brand starter dog et helt andet sted. For Marco Campomaggi begyndte faktisk at designe tasker i sin ungdom, hvor han brugte læder og stifte fra ridesadler. De unikke tasker solgte han til skolekammerater, og dét vidste sig at blive begyndelsen på en succesfuld rejse.

Forkæl dig selv med en elegant lædertaske fra Campomaggi

Når du investerer i en Campomaggi taske til mænd eller kvinder, investerer du i design og kvalitet. Der er nemlig tale om lædertasker i udsøgte kvaliteter, der oser af høj elegance og vintagekvalitet. Det fine vintagelook får taskerne, da der med læder først og fremmest er tale om et levende materiale, der løbende udvikler sig. Og dét er netop charmen ved læder. Derudover benytter brandet udelukkende organisk farve til at farve læderet med, hvilket også bidrager til det eftertragtede look. Eftersom alle deres lædertasker er håndlavede, kan du vide dig sikker på, at de er lavet med omtanke og kærlighed. Marco Campomaggi har siden brandets start kun arbejdet med læder, og brandet har efterhånden positioneret sig som en dominerende spiller inden for design af lædertasker på verdensplan. Designeren formår på fineste vis at kombinere det ædle kunsthåndværk, det er at arbejde med læder, med passionen for detaljer. Marco Campomaggi er som person kendt for at have en særpræget fremtoning og høj æstetisk sans, men alligevel er han nede på jorden og ydmyg.

Unikt kunsthåndværk, som beriger din garderobe til evig tid

Hos det italienske brand lever de efter mottoet “Time does not deprive. It enriches”, hvilket oversat betyder, at tid ikke fratager dig noget, men derimod beriger dig. Deres designtilgang er unik, og de går ikke på kompromis med deres klassiske og elegante design eller kvalitet. I stedet for at lade sig diktere af det eksisterende modebillede og nutidige trends og tendenser, går Campomaggi sine egne veje. De designer tasker til mænd og kvinder, der oser af kreativitet, præcision og omhyggelighed. Alle deres tasker skal afspejle deres kærlighed til læder, og deres respekt for det udsøgte materiale. Og dét må man sige, deres tasker gør! I deres skønne sortiment finder du både skuldertasker, shoppere, bæltetasker samt punge i en lang række forskellige størrelser og nuancer af sort, brun og rød. Fælles for dem alle er dog, at de er udarbejdet i kvalitetsmaterialer og designs, hvor der er kræset for selv den mindste detalje. Det gælder for eksempel placeringen af lommer, stropper og lynlåse samt logo, knapper, metalspænder og meget andet. Lad dig forføre af Campomaggi, der med sine elegante tasker til mænd og kvinder sikrer dig styles, du har lyst til at bruge år efter år.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.