Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CAPRICE

Caprice er en produktlinje af sko, som drives af den engelske skoproducent Heavenly Feet. Heavenly Feet har lanceret adskillelige produktlinjer såsom Caprice, Nordika´s, Alegria og Heavenly Feet, som alle er garant for kvalitetssko og -støvler med et moderne look. Derfor er Caprice synonym med modesko til kvinder med en forkærlighed for komfortable sko såvel som støvler, som gør det nemt og behageligt at trave omkring i det samme par sko eller støvler hele dagen – uanset om det er med høje hæle. Med andre ord – et par sko fra Caprice er et must-have i din garderobe.

Lækkert design og god pasform til din fødder

Modesko og -støvler fra Caprice er designet til at aflaste ryg og ben, idet sko og støvler fra Caprice formår at tilpasse sig fodens figur, hvilket giver en bedre og blødere gang. Derfor er sko og støvler fra Caprice en kombination af moderigtigt design og en komfortabel brugeroplevelse – både mode og velvære er i fokus hos Caprice. Derfor er Caprice det rette valg til mode- og kvalitetsbevidste kvinder, som værdsætter moderigtige sko og støvler med en fantastisk komfort. Med andre ord – sko og støvler fra Caprice er blandt de førende produkter på markedet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til modebevidste kvinder fra Caprice. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Caprice

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.