Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CASALL

Casall er et brand, som blev lanceret i Sverige i 1980 af Carl-Axel Surtevall. Carl-Axel Surtevall var arving til Fix Trikafabriker AB, men bestemte sig for at lancere Casall, da han havde fået sin studentereksamen. Casall havde tætte bånd til Fix Trikafabriker AB, hvorfor Casall var synonym med træningsudstyr i god kvalitet. I 1984 udvidede Casall produktsortimentet til også at inkludere kvalitetsbevidst træningstøj til kvinder, og kollektionen var designet i samråd med kvinder i de svenske fitnesscentre. Derfor er træningstøj fra Casall altid garant for træningstøj med en god pasform.

Bliv klar til din træning med Casall

Træningstøj fra Casall blev en stor succes hos fitnessglade kvinder i hele Sverige, og sidenhen har Casall lanceret en kollektion af lækkert og kvalitetsbevidst træningstøj til mænd. Det lækre og kvalitetsbevidste træningstøj til mænd og kvinder fra Casall har med tiden opnået stor international anerkendelse, og Casall sælges i dag i mere end 18 lande over hele verden. Den moderne udgave af Casall tæller træningsudstyr og -tøj til fitness, løb, golf, tennis og pilates, og produktsortimentet er designet ud fra et mantra om, at simplicitet, funktionalitet, bæredygtighed og lækkert design er vejen til et stærkt brand. Så bliv klar til træningen med Casall.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af træningstøj og udstyr til mænd og kvinder fra Casall. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Casall

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.