Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CHANTELLE

Chantelle er et fransk lingeribrand, som daterer tilbage til 1876, hvor franskmanden Gamichon begyndte at producere elastiske basisvarer til franske kvinder. Gamichons nevø, Maurice Kretz, blev en del af Chantelle nogle år efter brandets start, og under hans anvisning begyndte Chantelle at designe unikke korsetter.

Sidenhen har Chantelle været et førende brand inden for design og produktion af korsetter og basisvarer til kvinder, og i 1960´erne lancerede brandet deres første kollektion af bh´er, som var med til at revolutionere markedet for dameundertøj. Denne kollektion af lækkert og moderigtigt lingeri skulle vise sig at være starten på et fransk imperium inden for design af unikt lingeri til kvinder, som gerne vil fremstå feminine og sexede.

Derfor er den moderne udgave af Chantelle synonym med kollektion efter kollektion af moderigtigt og unikt lingeri til kvinder i alle størrelser. Designstilen karakteriseres ved at være inspirerende, sofistikeret og elegant, hvorfor Chantelle kombinerer fransk eksklusivitet med lingeri i lækre materialer – pasformen forbliver intakt vask efter vask. Chantelle er derfor perfekt til modeelskere, som elsker lingeri med et lækkert design og god pasform, hvor de kvindelige attributter fremhæves til fulde.

Derfor burde du beundre lingeri fra Chantelle og lade dig inspirere af de mange fine produkter, som har stor fokus på femininitet, pasform og kvalitet.

Ryd alle filtre

Chantelle

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.