GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Chantelle (108)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

108 Produkter fundet

Chantelle

Chantelle er et fransk lingeribrand, som daterer tilbage til 1876, hvor franskmanden Gamichon begyndte at producere elastiske basisvarer til franske kvinder. Gamichons nevø, Maurice Kretz, blev en del af Chantelle nogle år efter brandets start, og under hans anvisning begyndte Chantelle at designe unikke korsetter.

Sidenhen har Chantelle været et førende brand inden for design og produktion af korsetter og basisvarer til kvinder, og i 1960´erne lancerede brandet deres første kollektion af bh´er, som var med til at revolutionere markedet for dameundertøj. Denne kollektion af lækkert og moderigtigt lingeri skulle vise sig at være starten på et fransk imperium inden for design af unikt lingeri til kvinder, som gerne vil fremstå feminine og sexede.

Derfor er den moderne udgave af Chantelle synonym med kollektion efter kollektion af moderigtigt og unikt lingeri til kvinder i alle størrelser. Designstilen karakteriseres ved at være inspirerende, sofistikeret og elegant, hvorfor Chantelle kombinerer fransk eksklusivitet med lingeri i lækre materialer – pasformen forbliver intakt vask efter vask. Chantelle er derfor perfekt til modeelskere, som elsker lingeri med et lækkert design og god pasform, hvor de kvindelige attributter fremhæves til fulde.

Derfor burde du beundre lingeri fra Chantelle og lade dig inspirere af de mange fine produkter, som har stor fokus på femininitet, pasform og kvalitet. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands