Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Chantelle (0)

Chantelle er et fransk lingeribrand, som daterer tilbage til 1876, hvor franskmanden Gamichon begyndte at producere elastiske basisvarer til franske kvinder. Gamichons nevø, Maurice Kretz, blev en del af Chantelle nogle år efter brandets start, og under hans anvisning begyndte Chantelle at designe unikke korsetter.

Sidenhen har Chantelle været et førende brand inden for design og produktion af korsetter og basisvarer til kvinder, og i 1960´erne lancerede brandet deres første kollektion af bh´er, som var med til at revolutionere markedet for dameundertøj. Denne kollektion af lækkert og moderigtigt lingeri skulle vise sig at være starten på et fransk imperium inden for design af unikt lingeri til kvinder, som gerne vil fremstå feminine og sexede.

Derfor er den moderne udgave af Chantelle synonym med kollektion efter kollektion af moderigtigt og unikt lingeri til kvinder i alle størrelser. Designstilen karakteriseres ved at være inspirerende, sofistikeret og elegant, hvorfor Chantelle kombinerer fransk eksklusivitet med lingeri i lækre materialer – pasformen forbliver intakt vask efter vask. Chantelle er derfor perfekt til modeelskere, som elsker lingeri med et lækkert design og god pasform, hvor de kvindelige attributter fremhæves til fulde.

Derfor burde du beundre lingeri fra Chantelle og lade dig inspirere af de mange fine produkter, som har stor fokus på femininitet, pasform og kvalitet. 

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands