Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Chie Mihara

Chie Mihara er et spansk brand, der er lanceret af den japanske designer Chie Mihara. Chie Mihara voksede op i Brasilien, har studeret i Japan såvel som arbejdet i en skobutik i New York, inden hun tog turen til Europa. I 2002 sendte Chie Mihara den første kollektion af modesko på markedet, og siden har brandet været kendt for elegante, feminine og eksklusive modesko, der nyder stor popularitet over hele verden.

Chie Mihara er, med andre ord, et brand med stor international appeal, og brandets unikke produktudvalg føres også i et væld af eksklusive stormagasiner i nogle af verdens førende modebyer – herunder Bergdorf Goodman og Neiman Marcus i New York, Selfridges i London, Isetan i Tokyo og Le Bon Marché i Paris. Succesen er en naturlig konsekvens af brandets evne til at designe modesko med et moderigtigt look.

Derudover er modesko fra Chie Mihara kendetegnet ved en stor fokus på kvalitet, og brandets produktsortiment af sandaler, stiletter, pumps og modesko er resultatet af fremragende håndværk – Chie Mihara er garant for stor komfort og en fremragende pasform. Brandets eksklusive og feminine look såvel som store fokus på kvalitet gør, at Chie Mihara er det ideelle valg til fashionistaer med en moderigtig stil. 

Filter

192 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2