Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CHIE MIHARA

Chie Mihara er et spansk brand, der er lanceret af den japanske designer Chie Mihara. Chie Mihara voksede op i Brasilien, har studeret i Japan såvel som arbejdet i en skobutik i New York, inden hun tog turen til Europa. I 2002 sendte Chie Mihara den første kollektion af modesko på markedet, og siden har brandet været kendt for elegante, feminine og eksklusive modesko, der nyder stor popularitet over hele verden.

Chie Mihara er, med andre ord, et brand med stor international appeal, og brandets unikke produktudvalg føres også i et væld af eksklusive stormagasiner i nogle af verdens førende modebyer – herunder Bergdorf Goodman og Neiman Marcus i New York, Selfridges i London, Isetan i Tokyo og Le Bon Marché i Paris. Succesen er en naturlig konsekvens af brandets evne til at designe modesko med et moderigtigt look.

Derudover er modesko fra Chie Mihara kendetegnet ved en stor fokus på kvalitet, og brandets produktsortiment af sandaler, stiletter, pumps og modesko er resultatet af fremragende håndværk – Chie Mihara er garant for stor komfort og en fremragende pasform. Brandets eksklusive og feminine look såvel som store fokus på kvalitet gør, at Chie Mihara er det ideelle valg til fashionistaer med en moderigtig stil.

Her på siden har vi selvfølgelig samlet et stort udvalg af de mange smukke sko til kvinder. Der er knald på farverne, og vi tør godt at garantere dig for, at der er et par sko for dig.


Historien om Chie Mihara


Hvis du som kvinde kender til de smukke sko fra Chie Mihara, vil du aldrig være i tvivl, når du står med et par i hænderne. Her er den udsøgte kvalitet ikke til at tage fejl af, og det samme gælder for de ikoniske design, der på hver sin måde skiller sig ud. Chie Mihara, som er designeren bag brandet, har skabt et skounivers, hvor kvinder får lov til at have et stort udvalg af farverige og legende sko i stedet for altid at springe i de samme sorte sko.

Chie Mihara blev født i 1968 og har japanske forældre. I en alder af 18 år flyttede hun til Fukuoka, hvor hun studerede på byens mode- og designskole, og efterfølgende gik turen til Tokyo, hvor Chie Mihara tog på en helt særlig workshop. Designeren Junko Koshino blev en stor inspiration for den unge designer, og i dag refererer Chie Mihara til Junko som sin sensei.

På dette tidspunkt spirede der en lyst hos Chie om at få lov til at dele sine design, og i 2001 startede hun sit eget brand. I dag er det Chie selv og hendes mand, der driver virksomheden, og med mere end 40 kollektioner bag sig, er der blevet designet flere tusinde par støvler, stiletter og sko.


Et personligt univers med plads til forskellige kvinder


Det skounivers, som du finder hos Chie Mihara, er måske ikke det, som du ser de fleste andre steder. Her er der nemlig skruet ekstra godt op for farver, mønstre og smukke former, hvor den tykke hæl og den firkantede skosnude er kommet for at blive. Designeren Chie har skabt et univers, hvor hvert design afspejler mange timers arbejde, hvilket også har givet plads til at eksperimentere og lege med forskellige former og udtryk på de mange par sko. Det samme gælder for materialevalg, farvekombinationer, hæltype og meget andet.

Chie Mihara er kommet for at skabe sine egne trends, og det giver dig mulighed for at føle dig fri og dykke ned i en verden, hvor du selv bestemmer, hvordan din personlighed og din stil skal komme til udtryk.

For Chie er det også vigtigt, at hendes sko er feminine, glade, spændende og unikke. Det betyder også, at hun arbejder ud fra en filosofi om, at hun skal være modig og turde at være anderledes. Det afspejler det store sortiment også, hvor der er gjort plads til det ærlige håndværk på en måde, som du sjældent har set det. Den håndlavede kvalitet er heller ikke noget, der bare lige er opstået, for Chie får nemlig produceret sine sko i Spanien.


Find et par sko til festen


Chie Mihara er uden tvivl blevet synonym med masser af selvtillid, styrke og karisma. Derfor er det også det perfekte sted at kigge, når du skal finde et par smarte sko til festen. Her bliver traditionelle former kombineret med moderne mønstre og tendenser, og derfor ser vi især den store hæl og den firkantede snude i det udvalg, som vi har fra det spanske brand. Mange sko har et klassisk udtryk som et par loafers, men hvor der er skruet lidt ekstra op for detaljerne med store spænder, sjove farvekombinationer og masser af lak.

Skal du ud en aften, er der masser af smukke sko at vælge imellem. Du kan eksempelvis finde en klassisk loafer med en høj hæl, hvor du får et skinnende materiale i en smart farve. Du finder også et væld af klassiske stiletter, der er pyntet med alt fra store blomster og glimmer til perler og vilde farver.

Fællesnævneren for alle sko er, at du aldrig kommer til at gå på kompromis med kvaliteten, og så er der et par sko for næsten alle. Du finder ikke kun den firkantede snude, men også den runde af slagsen, masser af sjove detaljer og selvfølgelig uimodståelig komfort, som du aldrig bliver træt af.


Hverdagssko med kant


Det er ikke kun sko til de festlige anledninger, som du finder hos Chie Mihara. Du kan nemlig også finde masser af sandaler eller lave hæle, som er perfekte til hverdagen, og især når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit. Her kan du finde masser af fine sko, der stadigvæk emmer af leg og glæde, men hvor hælen er en smule lavere, og hvor du får den åbne sandal med en lav, tyk hæl til hverdagen.

Med et par sandaler er der rig mulighed for at style dit outfit. Her kan du lade dine sko fra Chie Mihara bestemme slagets gang, og resten af dit outfit kan få lov til at være mere neutralt. Du kan springe i en ensfarvet kjole med et par sko på, eller du kan bruge dem sammen med et par løse bukser og en hvid T-shirt. Mulighederne er nemlig mange, og du vil komme til at knuselske dine Chie Mihara-sko derhjemme, for så er det slut med at føle, at din garderobe er kedelig.


Shop Chie Mihara hos Miinto


Hos Miinto elsker vi det gode og ærlige håndværk, og det er lige præcis dét, som Chie Mihara har formået at skabe og følge til dørs. Her bliver kun de bedste materialer anvendt, og der bliver værnet omkring produktionen, fra første streg bliver sat.

Samtidig har Chie formået at skabe et helt unikt univers, som vi ikke har set andre steder, hvor dine sko får lov til at blive små mesterværker på fødderne. Derfor har vi selvfølgelig samlet et stort udvalg af de smukke sko til dig her på siden. Der er fart over farverne, masser af traditionelle tendenser og helt nye måder at tænke skomode på. Gå på jagt her på siden, og find frem til dine nye favoritter. Vi sørger altid for at sende din bestilling hjem til dig hurtigst muligt, så du snart kan få glæde af dine nye sko.

Ryd alle filtre

Chie Mihara

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.