Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Chie Mihara (25)

Chie Mihara
Chie Mihara er et spansk brand, der er lanceret af den japanske designer Chie Mihara. Chie Mihara voksede op i Brasilien, har studeret i Japan såvel som arbejdet i en skobutik i New York, inden hun tog turen til Europa. I 2002 sendte Chie Mihara den første kollektion af modesko på markedet, og siden har brandet været kendt for elegante, feminine og eksklusive modesko, der nyder stor popularitet over hele verden.

Chie Mihara er, med andre ord, et brand med stor international appeal, og brandets unikke produktudvalg føres også i et væld af eksklusive stormagasiner i nogle af verdens førende modebyer – herunder Bergdorf Goodman og Neiman Marcus i New York, Selfridges i London, Isetan i Tokyo og Le Bon Marché i Paris. Succesen er en naturlig konsekvens af brandets evne til at designe modesko med et moderigtigt look.

Derudover er modesko fra Chie Mihara kendetegnet ved en stor fokus på kvalitet, og brandets produktsortiment af sandaler, stiletter, pumps og modesko er resultatet af fremragende håndværk – Chie Mihara er garant for stor komfort og en fremragende pasform. Brandets eksklusive og feminine look såvel som store fokus på kvalitet gør, at Chie Mihara er det ideelle valg til fashionistaer med en moderigtig stil. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

25 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands