Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Christian Louboutin kom for alvor på alles læber, da den verdenskendte serie Sex and the City løb over skærmen i 90’erne, og den modeelskende Carrie Bradshaw vadede hele New York rundt i de lækre stiletter med de eye-catching røde såler. Siden da har kvinder verden over drømt om at eje de unikke, ikoniske og utroligt smukke stiletter og sko fra det franske skobrand. Hvem drømmer ikke om at eje et par Louboutins?

Hvis du elsker Christian Louboutin, er du altså ikke den eneste, og du kan derfor shoppe sko i absolut særklasse fra det franske brand hos Miinto. Her finder du nemlig et stort udvalg af sko, støvler og stiletter fra en af tidens mest anerkendte skodesignere, og vi tør næsten garantere, at du finder mere end ét par, du absolut må eje. Se vores udvalg nu, og klik dine favoritter hjem. Du kommer ikke til at fortryde det.


En af tidens største skodesignere: Du kommer ikke uden om Christian Louboutin


Hvis du elsker sko og fashion, er du med garanti stødt på Christian Louboutin. Det er nemlig ikke til at undgå det franske brand, fordi skodesigneren har været absolut ikonisk og banebrydere i flere årtier.

Selvom mange har forsøgt, har det nemlig været helt umuligt at overgå den æstetik, det flamboyante mod og den høje kvalitet, som Christian Louboutin igen og igen sætter på dagsordenen. Derfor er det også lykkedes franskmanden at forblive i den absolutte top år efter år, selvom nye, store og konkurrerende skodesignere løbende er kommet til.

Christian Louboutin er en af tidens absolutte største skodesignere, og brandet er synonymt med mode og luksus. Louboutin åbnede sin første boutique i Paris i 1992, og siden dengang er det kun gået én vej: op. Ringer Christian Louboutin ingen klokker? Du kan altid kende en Louboutin sko på de ikoniske røde såler, der er brandets varemærke. Historien bag den røde sål er, at Louboutin impulsivt snuppede en rød neglelak fra sin assistent, Sarah, og gav sig i kast med at male sålen på skoen, han sad med. Anekdoten reflekterer perfekt designerens kreative og flamboyante personlighed, der også tydeligt kommer til udtryk i hver eneste sko.

Christian Louboutin er historien om en frustreret og rebelsk dreng, der flygtede hjemmefra som 12-årig. Skolen sagde ham intet, men heldigvis havde han et gudsbenådet talent inden for tegnekunstens verden. Inden han havde set sig om, var han hyret af et af de største modehuse, der hungrede efter af lade Louboutin tegne deres damesko-kollektioner. I dag er resten historie, og den franske kreatør udi fodtøjets perfekte vinkler og finurligheder er en af de mest søgte skodesignere på internettet.


Sammensmeltning af parisisk glamour og italiensk håndværk


Christian Louboutins kollektioner er den helt perfekte sammensmeltning af parisisk glamour og italiensk håndværk. Hans kollektioner er blevet udødeliggjort på museer, røde løbere og runways verden over. Ægte fans er nemlig ikke bange for at omtale hans skodesigns som kunst og det er netop, hvad de er. De sirligt håndtegnede designs er et studie i enestående proportioner og positive fremhævninger. Det er Christian Louboutin, der i den grad har fået stiletter tilbage på modescenen – både på røde løbere og også til hverdagsbrug.

Der er dømt ultrafeminine og powerfulde looks, så du kan spadsere gennem livet i dine eksklusive sko. De røde såler og det iøjenfaldende logo kender alle modefashionistas og disse eftersøgte sko, står på ønskesedler verden over år efter år. Den røde sål er signaturen, men skoene fra Christian Louboutin er meget mere end det. De nøje udvalgte materialer og det sublime håndværk sørger for lang holdbarhed og komfort. Det gælder både selve skoene, men også de mange lækre accessories, så som tasker og bælter.


Få kvalitet i absolut særklasse for pengene med Christian Louboutin


Det er ingen hemmelighed, at du skal hive lidt flere penge op af lommen, når du shopper et par Louboutins, end du skal, når du shopper sko, støvler og stiletter fra andre, mindre anerkendte brands. Det er der en særlig grund til.

Med et par sko fra Christian Louboutin får du nemlig en helt unik kvalitet for pengene, hvor man ikke går på kompromis. Det gælder både, når det kommer til design, æstetik og ikke mindst kvalitet. Derfor er det også en investering, når du køber et par Louboutins.

Til gengæld tør vi godt garantere, at du kan hoppe i dine nye Louboutins event efter event, måned efter måned, år efter år. De går nemlig aldrig rigtigt af mode. Det vil altid være cool at være klædt i et lille stykke af den franske skodesigners kunst. Æstetikken og den kunstneriske tilgang til skodesign betyder nemlig, at Louboutins produkter bliver uafhængige af tid, sted og tendenser. Du kan aldrig gå galt i byen med et par disse franske skoperler.


Mere end kun stiletter: Se hele Miintos udvalg af Louboutins


Selvom det i høj grad er de høje, kunstneriske stiletter med de ikoniske røde såler, man tænker på, når man hører Christian Louboutin, designer det franske brand også andet og mere end kun stiletter.

Hos Miinto kan du se et bredere udvalg af sko fra skodesigneren, og du vil hurtigt opdage, at du også finder både støvler, støvletter, sneakers, sandaler, loafers, slip ons, tasker og punge fra Christian Louboutin. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse og scrolle gennem alle vores styles fra brandet.


Køb Christian Louboutin online hos Miinto


Christian Louboutin siger selv, at hans sko har evnen til at få enhver kvinde til at føle sig sexet, smuk, selvsikker og få hendes ben til at se så lange ud som overhovedet muligt. Vil du også gerne føle dig smukt sexet og langbenet? Så skal du blot investere i et par Louboutin sko – det vil du ikke fortryde! Her får du et mærke, du vil vende tilbage til igen og igen.

Utallige vundne priser står som garant for mærkets evne til at gå i dybden med kvaliteten. En af de gentagne kåringer er prisen for de mest prestigefyldte damesko i verden. Christian Louboutin, er ikke blot toppen af moden, men en hel livsstil. Med fransk grundighed og sit klassiske håndværk sætter Louboutin standarden for Haute Couture. Samtidig har han modet til at være rebelsk og nytænkende, hvilket giver kollektionerne det ekstra individuelle tvist, som bliver til personlig stil for dig.

Ryd alle filtre

Christian Louboutin

Side 1 Af 2