Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Christian Louboutin

Christian Louboutin er en af tidens absolutte største skodesignere, og brandet er synonymt med mode og luksus. Louboutin åbnede sin første boutique i Paris i 1992, og siden dengang er det kun gået én vej: op. Ringer Christian Louboutin ingen klokker? Du kan altid kende en Louboutin sko på de ikoniske røde såler, der er brandets varemærke. Historien bag den røde sål er, at Louboutin impulsivt snuppede en rød neglelak fra sin assistent, Sarah, og gav sig i kast med at male sålen på skoen, han sad med. Anekdoten reflekterer perfekt designerens kreative og flamboyante personlighed, der også tydeligt kommer til udtryk i hver eneste sko. Christian Louboutin er historien om en frustreret og rebelsk dreng, der flygtede hjemmefra som 12-årig. Skolen sagde ham intet, men heldigvis havde han et gudsbenådet talent inden for tegnekunstens verden. Inden han havde set sig om, var han hyret af et af de største modehuse, der hungrede efter af lade Louboutin tegne deres damesko-kollektioner. I dag er resten historie, og den franske kreatør udi fodtøjets perfekte vinkler og finurligheder er en af de mest søgte skodesignere på internettet.

Sammensmeltning af parisisk glamour og italiensk håndværk

Christian Louboutins kollektioner er den helt perfekte sammensmeltning af parisisk glamour og italiensk håndværk. Hans kollektioner er blevet udødeliggjort på museer, røde løbere og runways verden over. Ægte fans er nemlig ikke bange for at omtale hans skodesigns som kunst og det er netop, hvad de er. De sirligt håndtegnede designs er et studie i enestående proportioner og positive fremhævninger. Det er Christian Louboutin, der i den grad har fået stiletter tilbage på modescenen – både på røde løbere og også til hverdagsbrug. Der er dømt ultrafeminine og powerfulde looks, så du kan spadsere gennem livet i dine eksklusive sko. De røde såler og det iøjenfaldende logo kender alle modefashionistas og disse eftersøgte sko, står på ønskesedler verden over år efter år. Den røde sål er signaturen, men skoene fra Christian Louboutin er meget mere end det. De nøje udvalgte materialer og det sublime håndværk sørger for lang holdbarhed og komfort. Det gælder både selve skoene, men også de mange lækre accessories, så som tasker og bælter.

Køb Christian Louboutin online hos Miinto

Christian Louboutin siger selv, at hans sko har evnen til at få enhver kvinde til at føle sig sexet, smuk, selvsikker og få hendes ben til at se så lange ud som overhovedet muligt. Vil du også gerne føle dig smukt sexet og langbenet? Så skal du blot investere i et par Louboutin sko – det vil du ikke fortryde! Her får du et mærke, du vil vende tilbage til igen og igen. Utallige vundne priser står som garant for mærkets evne til at gå i dybden med kvaliteten. En af de gentagne kåringer er prisen for de mest prestigefyldte damesko i verden. Christian Louboutin, er ikke blot toppen af moden, men en hel livsstil. Med fransk grundighed og sit klassiske håndværk sætter Louboutin standarden for Haute Couture. Samtidig har han modet til at være rebelsk og nytænkende, hvilket giver kollektionerne det ekstra individuelle tvist, som bliver til personlig stil for dig.

Filter

110 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2