Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COACH

Coach er et førende designhus med moderne luksus tilbehør og eksklusive livsstilskollektioner, og de har positioneret sig som førende inden for håndværk af høj kvalitet til modebevidste kvinder verden over. Defineret af en frisk og all-american attitude tilgår brandet design med en moderne vision, der nytænker luksus helt ud til fingerspidserne på en måde, der er unik for Coach. Over alt er Coach synonym med nem og let New Yorker-stil, og uanset om du har kastet din kærlighed over en taske, håndtaske eller pung, er du garanteret kvalitetsdesign. Hos Miinto.dk finder du et væld af skønne tasker fra Coach, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i smukke tasker.


Coach – et feminint og eksklusivt taskeunivers


Brandet startede som en familiedrevet virksomhed i New York City i 1941, og Coach har altså mere end 75 års erfaring inden for design af tasker og punge til kvinder. I begyndelsen bestod Coach af seks kunsthåndværkere, som alle arbejdede ud fra ét simpelt mål: at fremstille smukke, funktionelle tasker i moderne former i det fineste læder. Som en pioner inden for lædervarer og tilbehør fortsatte Coach med at levere unikke og smukke lædertasker, som repræsenterede godt håndværk, kvalitet og et skarpt øje for design og detaljer. Brandet forbliver den dag i dag inspireret af sin rige arv, som i særdeleshed forankrer sig i innovation, det har haft i mere end 75 år. Coach er en førende spiller inden for design af lædertasker til kvinder og opnår i dag samme anerkendelse som Michael Kors, Kate Spade og Marc Jacobs. Det er det innovative design, det uovertrufne håndværk og den amerikanske attitude, der gør hver samling af håndtasker, tilbehør og sko unikke og eftertragtede.


Coach er en inspirationskilde for alle taskeelskende kvinder


I mere end 75 år har Coach inspireret drømmeren i os alle, og alle deres kollektioner oser af godt håndværk og selvsikker New York-stil og attitude, og de leverer et komplet livsstilsbrand til den moderne kvinde. Coach skaber ganske enkelt tasker, håndtasker, punge og meget mere til den moderne og stilfulde kvinde, der er på farten. Er du på udkig efter en taske til arbejdet, kan du med fordel kigge nærmere på deres ”shopper” modeller, som findes i et væld af udtryk og styles. Du finder både de klassiske og enkle shopper modeller i brunt og sort læder, men også de mere vovede udgaver i eksempelvis rød. Er du omvendt på udkig efter en mindre taske til byen, er deres crossbodies og punge i iøjnefaldende design måske at foretrække, hvis du stiler efter en accessory med blikfang. Siden 2013 har Stuart Vevers siddet som kreativ direktør i Coach, og han har været med til at løfte brandet til et nyt niveau. Vevers henter inspiration i forskellige kulturer, mennesker, steder, musik, kunst og ikke mindst i New York, som Coach altid har kaldt sit hjem. I 2017 modtog Vevers prisen ”Accessory Designer of the Year” for sit arbejde og sine design hos Coach, hvilket i den grad vidner om, at brandet befinder sig blandt de mest anerkendte skabere af designtasker.


Find dine nye Coach taske, håndtaske og pung hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra Coach, og vi sørger løbende for at tilføje nye items til vores udvalg, således du altid har et solidt sortiment at lade dig inspirere af. Kast din kærlighed over vaskeægte taskeklassikere i tidløse design og i sort og brunt læder, eller spice din garderobe og dit look op med en mere vovet og iøjnefaldende Coach taske med unikke detaljer, fine print eller sprudlende farver.

Ryd alle filtre

Coach

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.