Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Coccinelle

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COCCINELLE

Hvis du er på udkig efter håndlavet, italiensk design i højeste kvalitet, er du landet det fuldkommen rigtige sted. Brandet Coccinelle står nemlig bag en lang række eksklusive lædertasker, som går hånd i hånd med den stolte, italienske tradition for håndværk og elegance.

Alle produkterne er skabt med fokus på at give dig alsidige items, du kan bruge gang på gang. De kombinerer tidløs elegance med underfundige detaljer og et moderne touch. Alle deres design har samtidig et feminint strejf og er skabt til dig, der går livet i møde med kreativitet, positivitet og eventyrlyst.

Foruden det store udvalg af tasker, finder du også mange andre lækre accessories i udvalget fra Coccinelle. Tag et kig med det samme, og find dine nye yndlingsitems.


Italiensk kvalitet og design siden 1978


Italien er kendt og elsket for dets stolte håndværkstradition og dets særlige evne til at skabe lædervarer i højeste kvalitet. Vil du forkæle dig selv, er det derfor oplagt at investere i en klassisk, lækker lædertaske fra et brand som Coccinelle.

Foruden at det føles fantastisk at svinge en luksuriøs lædertaske over armen, har det også en kæmpe fordel, når det kommer til bæredygtighed. Det gælder nemlig, at en håndlavet taske i ægte læder kan holde i mange, mange år. Sørger du for at give den den rette pleje, vil den blot blive smukkere med tiden, efterhånden som den får en smule patina. Frem for at købe en ny taske hvert år, fordi den gamle går i stykker, får du altså et produkt, du kan få glæde af i lang tid frem, når du køber en taske fra Coccinelle.

Den høje kvalitet og det lækre læder gør desuden tasken til en fryd at bruge. Du kan ganske enkelt mærke, at der er lagt kærlighed og håndværksmæssig snilde i enhver taske. Det gør en taske fra Coccinelle særligt skøn at have i klædeskabet.

Den høje kvalitet i produkterne går naturligvis igen i også andre produkter end tasker. Investerer du eksempelvis i en pung, et bælte eller et halstørklæde fra Coccinelle, vil du ligeledes kunne mærke, at der er tale om særdeles høj kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.


Stilrene items med et moderne touch


Siden Coccinelle først så dagens lys i 1978, har de haft et mål om at kreere items, der kombinerer høj kvalitet, stilren elegance og modernitet. Deres produkter er derfor også sikre vindere, du kan kombinere med alverdens forskellige looks.

Mange af produkterne fra Coccinelle kommer i læder i afdæmpede, klassiske farver. En sort lædertaske er eksempelvis altid et hit, og det samme gælder items i brunt læder. Søger du noget lidt mere farverigt, kan du selvfølgelig også finde produkter fra Coccinelle i spændende farver. Dog bliver farverne altid brugt på en måde, der sikrer, at du fortsat kan få glæde af det pågældende produkt i mange forskellige sammenhænge.

I sortimentet fra Coccinelle finder du et bredt udvalg af moderne everyday-tasker. De er designet med fokus på funktionalitet og stilrent design, der passer til ethvert outfit. En sådan taske er den oplagte go-to og er derfor ideel at have i skabet. Og selvom den kan bruges til hverdag, er der naturligvis intet, der forhindrer dig i også at bruge den til fest. Et klassisk look går aldrig af mode, så brug endelig din nye taske til alverdens både små og store begivenheder.


Pift dit look op med accessories fra Coccinelle


Indtil videre har der primært været fokus på tasker. Det skyldes naturligvis, at Coccinelles primære fokusområde er stilrene lædertasker. Som nævnt byder deres sortiment imidlertid også på mange andre typer accessories, du kan pifte dit look op med.

Mangler du eksempelvis en ny pung, en smuk nøglering eller et dekorativt bælte, kan du finde det i udvalget fra Coccinelle. Det samme gælder blandt andet huer, hatte og handsker, ligesom de designer fine smykker, herunder læderarmbånd.

Som bekendt, kan accessories gøre underværker for dit look. På et splitsekund løfter de dit outfit til nye højder, og derfor er de geniale at have i skabet. Med de rette accessories bliver et halvkedeligt hverdagsoutfit i en fart til noget helt specielt. De er selvfølgelig også helt uundværlige, når du skal til diverse fester og festlige begivenheder.


Coccinelle for enhver smag


Coccinelle, som har hovedkontor i Parma, gør en dyd ud af at skabe alsidige, brugbare produkter, der kan bruges af mange forskellige mennesker verden over. Målet er, at deres items skal være moderne, funktionelle og praktiske – samtidig med at de altid er i højeste kvalitet.

I udvalget af produkter fra italienske Coccinelle finder du mange forskellige design, og du kan derfor også være sikker på at finde produkter, der til perfektion matcher din personlige stil. Hvad end du foretrækker et klassisk, stilrent look, eller der gerne må være lidt mere spræl i dine accessories, kan du finde produkter fra Coccinelle, der falder i din smag.

Brandet indbyder dig til at gøre deres produkter til dine egne og lege med dit look. De hylder individualitet og evnen til at kombinere forskellige items på nye, kreative måder. Holder du af at eksperimentere med dit udtryk, er det altså blot om at slå dig løs.


Shop hos Miinto, og hjælp med at minimere overproduktion


Når du shopper lækre sager fra Coccinelle – eller et af de mange andre brands her på siden – bidrager du til at minimere overproduktion i fashionindustrien. Det skyldes, at vi ikke selv har noget lager og ikke får items produceret, men derimod faciliterer kontakten mellem dig og de (mindre) butikker, der har de ønskede produkter på lager.

På denne måde sikrer vi, at butikkerne ikke brænder inde med et stort varelager, de ikke kan få afsat. Samtidig gør vi det nemt for dig at handle hos også mindre butikker, som du sandsynligvis ikke ville have fundet frem til ellers. Det er en fordel for dem, men også for dig. På denne måde får du nemlig adgang til mange flere forhandlere end ellers, så du kan finde det helt perfekte produkt til lige netop din garderobe.

Når du handler hos Miinto, gør du det altså til glæde for både dig selv, de mange forhandlere på vores platform og miljøet. Hvad mere kan du bede om?

Ryd alle filtre

Coccinelle

Side 1 Af 7