Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

COMFY COPENHAGEN

Comfy Copenhagen er et nyere brand på den danske modescene med kun knap fem år bag sig. Ikke desto mindre har de vist sig mere end værdige med deres skønne designs, der i den grad både er komfortable og flotte at have på. Brandet leverer charmerende styles udarbejdet i bløde materialer og med et strejf af en rock’n’roll-attitude. Akkurat som vi kender det fra danske Moss Copenhagen og InWear. Modetøj fra Comfy Copenhagen er nemlig også passende, behageligt og ikke mindst yderst komfortabelt – og det er altid skabt i de blødeste materialer. Selv er ejeren, Frederikke Kampmann, en ægte rock chick, og derfor er alle stilarter også opkaldt efter velkendte rocksange. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra Comfy Copenhagen, og uanset om du er på udkig efter et par lækre bukser, en nederdel, kjole eller bluse, kan du finde det her på siden.


Et brand med fokus på behagelige og feminine styles


Hvem siger, at modetøj ikke kan være komfortabelt? Hos Comfy Copenhagen har de siden 2015 skabt modetøj til kvinder, der er lækkert og blødt at have på. Der er ikke noget, der strammer, og overordnet set skaber designerne bag de forførende loose fit styles stadig med fokus på den feminine silhuet. Det er næsten svært at hoppe tilbage til andre brands, når først du mærker, hvor komfortabelt og moderigtigt du kan klæde dig med Comfy Copenhagen. Uanset om du er på udkig efter en kjole, top, et par bukser, en hættetrøje eller nederdel, er brandet leveringsdygtigt i stort set alle typer design, og det handler altså blot om at finde farver, prints, mønstre og statements, som kan underbygge din personlighed og stil helt ud til fingerspidserne. Da brandet første gang så dagens lys i 2015 var det med lanceringen af bukserne ”Beds are burning”, som i dag er deres mest kendte og solgte style. De populære bukser findes i flere forskellige designs – fra det helt enkle til det mere sprudlende og farverige.


Comfy Copenhagen er i rivende udvikling


Hvis der er én ting, vi kan sige om det danske brand, er det, at de lige nu gennemgår en rivende udvikling. Comfy Copenhagen sælges ikke kun herhjemme og i Skandinavien, men derimod også syd for grænsen. Flere og flere kvinder har fået øjnene op for de komfortable og bløde styles, der iklæder dem smukt og behageligt til arbejde og fritid. Til finere anledninger kan du ovenikøbet hoppe i et par højhælede sandaler og have en fin taske i hånden og ”et voila”, du er klar til fest og ballade. Det er få design, der rammer så skarpt, de både kan bruges til en aften på sofaen og en tur i byen, men netop dét formår Comfy Copenhagen at ramme. Brandet skaber uimodståelige kollektioner, som byder på nye smukke og uimodståelige farver, prints, mønstre og snit. Det er altså ikke uden grund, brandet hedder Comfy Copenhagen, for de skaber ganske enkelt behagelige styles til kvinder, der søger komfortabelt, flot og feminint modetøj.


Find dine Comfy Copenhagen favoritter hos Miinto.dk


Comfy Copenhagen skaber feminine styles udarbejdet i behageligt og blødt jersey og bomuld, og det velkendte ordsprog ”Man må lide for skønheden” eksisterer ikke hos dem. Med Comfy Copenhagen i garderoben bliver du nemlig skøn uden at lide, da du bliver svøbet i skønne materialer, snit og pasformer. Bliv lækker med afslappede og skønne styles fra brandet, som skaber slow-wear med attitude. Hos Miinto.dk finder du et fantastisk udvalg af styles fra Comfy Copenhagen, og vi sørger løbende for at tilføje nye styles, så du er sikret behageligt og feminint modetøj med en rebelsk attitude direkte til døren.

Ryd alle filtre

Comfy Copenhagen

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.