Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Comma
Tilbage

Comma

Comma er et tysk brand med en fantastisk evne til at berige den mode- og kvalitetsbevidste kvinde med flot og moderne dametøj, hvor et moderne snit og en unik pasform skaber en fantastisk helhed. Det tyske brand blev en del af den internationale modebranche i 1993, og siden har brandet høstet stor ros i Tyskland og Østrig – den helt store succes i Danmark lader vente på sig, men Comma er dog garant for stor kvalitet.

Det tyske brand er, med andre ord, et brand med stor forstand på at designe og producere modetøj, der får den modebevidste kvinde til at se fantastisk ud, og tøjets unikke detaljer er med til at løfte looket til nye højder. Derudover har designteamet hos Comma kombineret klassiske designdyder med et enkelt og feminint look med masser af personlighed og individualitet – brandets look byder på noget helt specielt.

Det tyske brand er derfor skabt til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en forkærlighed for et stilrent look med flotte, feminine detaljer, der beriger tøjet med et unikt touch. Derudover er modetøj fra det tyske brand også ideelt til en dag på kontoret såvel som en festlig aften i byen – Comma er synonym med modetøj til enhver begivenhed, hvor et smart outfit er nødvendigt.

Filter

62 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1