Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COMMA

Comma er et tysk brand med en fantastisk evne til at berige den mode- og kvalitetsbevidste kvinde med flot og moderne dametøj, hvor et moderne snit og en unik pasform skaber en fantastisk helhed. Det tyske brand blev en del af den internationale modebranche i 1993, og siden har brandet høstet stor ros i Tyskland og Østrig – den helt store succes i Danmark lader vente på sig, men Comma er dog garant for stor kvalitet.

Det tyske brand er, med andre ord, et brand med stor forstand på at designe og producere modetøj, der får den modebevidste kvinde til at se fantastisk ud, og tøjets unikke detaljer er med til at løfte looket til nye højder. Derudover har designteamet hos Comma kombineret klassiske designdyder med et enkelt og feminint look med masser af personlighed og individualitet – brandets look byder på noget helt specielt.

Det tyske brand er derfor skabt til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en forkærlighed for et stilrent look med flotte, feminine detaljer, der beriger tøjet med et unikt touch. Derudover er modetøj fra det tyske brand også ideelt til en dag på kontoret såvel som en festlig aften i byen – Comma er synonym med modetøj til enhver begivenhed, hvor et smart outfit er nødvendigt.

Ryd alle filtre

Comma

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.