Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Comme des Garçons Play

Shop den lækre kollektion PLAY fra Comme des Garçons hos Miinto i dag.

Leder du efter elementer til et casual outfit i høj kvalitet og stilrigtigt design? Så er Comme des Garçons sikkert noget for dig!

Et casual kvalitetsbrand

Det japanske modebrand Comme des Garçons er, siden det blev etableret i Tokyo i 1969, undervejs blevet et stort, prestigefyldt brand i hele verden. Brandet kører et karakteristisk design med et rødt hjerte på deres tøj og sko. Brandet er derfor let at genkende i gadebilledet. Hos Miinto finder du et bredt udvalg af items fra Comme des Garçons PLAY med både sko og tøj til kvinder, mænd og børn. Kollektionen er designet i samarbejde med den amerikanske grafiker Filip Pagowski og består af casual streetwear med det karakteristiske logo til unge voksne. Shop kollektionen Comme des Garçons PLAY hos Miinto i dag, og bær det fine hjerte med stil. Kollektionen har nogle fede items, som er gode basiselementer til enhver garderobe. Materialerne er lækre, og designet er gennemtænkt og simpelt.

Hold dit outfit simpelt med lækkert design

Comme des Garçons PLAY har mange søde design med for eksempel striber i forskellige farver eller fine print. De items, der kører i Comme des Garçons PLAY, er stilfulde og afslappede, så de er super ideelle til hverdagsbrug. Med Comme des Garçons PLAY får du lækkert kvalitetstøj i høj kvalitet, som holder længe, men som er ret afdæmpet i mange design og derfor ikke virker for frembrusende. Du kan finde en masse fine design med det karakteristiske hjerte i fokus. Lad hjertet minde dig om livets glæder og alle dem, du holder af. Tøjet passer ind til moden hele året, og du kan være sikker på at kunne style det med mange andre basale items som eksempelvis cowboybukser og jeans, blazere og smykker. Det simple design giver god mulighed for valgfrihed til at køre et simpelt look, men også til at spice det lidt op med andre farvestrålende elementer som en cardigan, taske eller håraccessories. Mulighederne er mange med tøjet fra Comme des Garçons PLAY, og du kan shoppe blandt en masse lækre items derfra hos Miinto! Husk, at du optjener gratis fragt ved køb på over 499 kr.! Vi tilbyder desuden gratis ombytning og retur inden for 14 dage, så du altid kan handle ubekymret.

Shop items fra Comme des Garçons PLAY hos Miinto

Hos Miinto kan du shoppe fede T-shirts fra Comme des Garçons PLAY til både børn og voksne. Du finder desuden også accessories som bælter og tegnebøger. Til mænd fås blandt andet basic T-shirts og poloer, der har et ungt og frisk udtryk. Derudover finder du hos Miinto også hoodies og sweatshirts, der er super lækre til vinter! Til kvinder kan du fra Comme des Garçons PLAY blandt andet finde langærmede T-shirts med ungdommelige striber og T-shirts med hjerteprintet i iøjnefaldende farver. Det er let at anvende items fra Comme des Garçons PLAY-kollektionen til et casual look, og tøjet passer godt ind i et hverdagsliv på eksempelvis studiet eller i fritiden.

Filter

236 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3